Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

29/12/11

Ernest Benach es jubila als 51 anys amb una pensió vitalicia de 7000 €

Segons informació que publica el Diari de Girona:
 Ernest Benach, que té 51 anys i ha exercit el càrrec de president del Parlament des del 5 de desembre de 2003, cobrarà 104.008,95 euros bruts l'any durant els propers quatre anys, així com una pensió vitalícia de 78.006,71 euros quan compleixi els 65 anys, segons informa el Diari de Girona.
D'acord amb la normativa vigent, Benach té dret a percerbre, com la resta d'expresidents, "per un període equivalent a la meitat del temps que ha estat al càrrec, i com a mínim durant una legislatura", una assignació mensual equivalent al 80% de la retribució mensual que correspon al president parlamentari. Després de la rebaixa del 15% aplicada aquest any, el sou anual brut per al president del Parlament és de 130.011,189 euros bruts tot i no tenir cap formació universitària. Mentrestant els nostres investigadors en camps de medicina i bioquímica han de sortir a l’estranger per deixar de ser mileuristes al nostre país.
Quina vergonya...!

3 comentaris:

Hasbarats ha dit...

És una vergonya! Només falta que els pocs anys que resten entre el 2014 i la jubilació demani l'atur i el Pirmi. Quin fàstic!

Bé, amic, deixem de parlar de paràsits i parlem d'alguna cosa positiva, que no tot ha de ser amargor. Et desitjo un molt bon any 2012.

xavier icart ha dit...

Moltes gràcies pel teu comentari, i Bon Any. X.Icart

Anònim ha dit...

PUAF PUAF PUAFFFFFFFFFF
GRRRRRRRR