Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

17/12/11

Nou PSC?, que va!. Només s'han limitat a rentar-li la cara i ben justet

Pere Navarro
El Nou PSC tan esbombat durant els darrers dies, s'ha quedat pràcticament en res. Han renunciat a tenir Grup Parlamentari pròpi al Congreso de los Diputados, i pocs dies abans de l'anunciada renovació del PSC han premiat al José Montilla, un politic fracassat que ha portat al PSC a tres derrotes electorals ben sonades i consecutives en només un any. A això sí que se'n diu fer carrera politica.
I com a premi, l'executiva sortint, ha premiat al Pepe Montilla amb un escó al Senado español naciodigital.cat, una cambra que és del tot innecessària per inútil. Es veu que el Senado l'han convertit en un cementiri d'elefants. Quan un partit no sap què fer amb algun militant significat, apa, cap al Senado que hi falta gent.
Vist des de fora i com a simple espectador del circ politic català i espanyol que ens ofereixen als ciutadans, els del PSC, que ja s'ho faran tots solets, també han renunciat a formalitzar Grup pròpi a Madrid e-noticies.cat. Es veu que sigui com sigui, l'espanyolisme al si del PSC és dominant, i prefereixen seguir lligats i ben relligats amb els seus germanastres del PSOE. 
Doncs molt bé senyors del PSOE-PSC, no és així com per sortir del vostre congrès tots cofois, perquè sembla que ja heu oblidat que una de les raons dels vostres fracassos electorals del darrer any, precisament han sigut producte de la vostra nefasta i sistemàtica ambivalència politica prou demostrada al llarg dels darrers anys.
M'atreviria a dir que de Nou PSC res de res. Simplement heu fet, com ja he dit més amunt, un simple rentat de cares, i ni heu sigut capaços de fer-vos autocrítica constructiva. Heu passat de llarg i de puntetes dels vostres errors, i tot fa pensar que insistiu en repetir-los. És cosa vostra. Només el Montilla, timidament, us va demanar disculpes pels seus errors. Vaja, que només hagués faltat que ni ell s'hagués fet autocrítica light, perquè aleshores ja podem tancar el teatre.
En definitiva, el congrès del PSC que clausureu demà, ha anat acompanyat de molt de bombo, de molts platerets i ben poca música vilaweb.cat.