Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

27/12/11

Que el bon Déu ens lliuri avui i demà que el PP sigui l'alternativa de poder

L'Alicia Sánchez Camacho, la gran española pepera de Cataluña, per allò que el Rajoy ja és el nou llogater de la Moncloa, es pensa que pot continuar burxant les orelles i els nassos dels catalans.
El seu espanyolisme impenitent li assegura bones posicions politiques al si del seu partit, potser algun dia fins i tot la faran sots directora d'alguna cosa, o cap dels serveis de jardineria de la Moncloa.
Fa cosa de 72 hores que la pepera catalana es considerava alternativa en el poder de Catalunya, si els de CiU, que tenen el govern de la Generalitat, no tenen en compte al PP que en diuen de Cataluña. I si la seva arrogància no és suficient amb aquestes pretensions, ara ens diu que vol que a TV3 intocabledigital.cat es parli, també, en castellà.
La qüestió és dinamitar, bombardejar i intentar la destrucció sistemàtica de tot el que al llarg dels darrers 32 anys els catalans hem anat construint per a preservar la nostra llengua i la nostra cultura.
A aquesta gent Catalunya no els importa per a res. La Catalunya nacional i històrica se la passen per l'entrecuix. Per a ells tot és España, i dintre d'aquest concepte tan volàtil i abtsracte ells ho encabeixen tot. Per a ells España és Una, no diversa, tampoc multicultural ni plurilingüe. Els hi agrada l'olla barrejada però, això sí, que sigui ben agre i ben insípida perquè ens faci força mal de ventre.
I per què, aquesta dona, no demana també que a la TV1 hi hagi programació en llengua catalana?, o es que ya no somos un Estado plurilingüe Alicia Sánchez Camacho?. Els del PP ja no ens sorpreneu massa. Ja us hem vist prou el plumero. No us esforceu en escenificar paperots teatrals que us delaten dia sí i dia també, perquè ja us coneixcem prou com per a creure les vostres manipulacions per a atacar Catalunya des de les seves mateixes arrels. No ho aconseguireu, no en dubteu. Els catalans som pacients, però en tenacitat i coratge per a defensar el nostre país mai ens guanyareu, perquè nosaltres portem Catalunya al cor, i vosaltres al cor hi porteu España.