Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

5/1/12

Albert Bosch, el primer català que corona el Pol Sud sense cap assistència

 Albert Bosch i Carles Gel el passat 30 d’octubre, emprenien una expedició per tal de creuar tota l’Antàrtida des del mar fins el Pol Sud albertbosch. La travessa es va realitzar sense cap mena d’assistència i Albert i Carles han recorregut amb èxit total els 1.200 Km. des d’Hercules Point (Costa Antàrtica) fins el Pol Sud. 
L’expedició volia commemorar el centenari de l’arribada del primer ésser humà al Pol Sud, el noruec Roald AMUNDSEN. Així doncs, Albert Bosch i Carles Gel han sigut els primers catalans que han arribat al Pol Sud fent una expedició sense cap mena d'assistència. Enhorabona, perquè és un èxit personal i col.lectiu dels dos expediocionaris, però també és un èxit per i de Catalunya.
Tots els catalans sabem les antipaties i animositat que els espanyols senten envers la nostra Nació, i també pels èxits esportius de diverses modalitats que el nostre país va recollint pacientment, amb honestedat i esportivitat. Això no hauria de sorprendre ningú, a cap català que s'apreci de ser-ho, ni que des d'España aquests èxits esportius, com el de l'Albert Bosch i del Carles Gel, se'ls atribueixin com a pròpis media.cat.
Què podem esperar d'aquesta gent?. Què podem esperar fins i tot dels politics que, com la Carmen Chacón, se'n va a Almeria, a Andalucia, per a presentar la seva candidatura per a la secretaria general del PSOE. Una mostra més de la hipocresia del PSC. 
O decididament aquesta gent es decanta d'una vegada per a que el PSC sigui un partit genuïnament català, o que es casin definitivament i oficialment amb el PSOE. En realitat ja formen una parella de fet des de finals dels any 70 del segle passat. 
El que vull dir és que potser ja comença a ser hora que els del PSC formin una parella real i legal, en tota regla, i que d'una punyetera vegada deixin d'estafar als incauts i als poca pena que encara s'arrosseguen per casa nostra. 
No ens ha de sorprendre, doncs, que amb l'espanyolisme que ens assetja per arreu, els espanyols es facin seus els èxits dels catalans. És puta enveja.
*Addenda.- Situació geogràfica de l'estació Amundsen-Scott a l'Antàrtida (el dia i la nit al Pol Sud en temps pràcticament real, la temperatura i l'hora oficial):


EL TEXT INDICATIU


Click for Base Amundsen-Scott, Antártida Forecast


Time Around the World - South Pole - Amundsen-Scott Station, South Pole , Antarctica