Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

4/1/12

Carmen Lomana ha fet una crida a la desobediència civil tributària

Carmen Lomana (foto: NacioDigital.cat)
La milionària espanyola Carmen Lomana naciodigital.cat ha fet una crida a la desobediència civil tributària un cop, tots plegats, hem anat coneixent les malicioses arts de les tisores que tant bé sap fer anar el Mariano Rajoy i el seu govern espanyol.
La milionària està decebuda de les dures retallades que el Rajoy ja ha anunciat i que encara no ha acabat de fer. Carmen Lomana està decebuda del Partido Popular, avui al govern espanyol, entre d'altres coses perquè abans i durant la campanya Mariano Rajoy i els seus deien una cosa, i ara en diuen i en fan unes altres. Aquesta dona hauria de saber que aquesta experiència, desagradable i borda experiència, ja la vàrem viure a Catalunya ara fa just un any. 
Durant la campanya electoral per al Parlament de Catalunya que es va fer el desembre del 2010, ni l'Artur Mas, ni el Duran Lleida ni cap altre capitoste de CiU van obrir la boca pel que fa a les retallades que, en cas de guanyar les eleccions, aplicarien contra les butxaques dels catalans. 
Un any desprès ja sabem com les juga la dreta neoliberal sigui a la catalana o a l'espanyola. Tots són iguals de persversos, de manipuladors i de mentiders. La Carmen Lomana hauria de saber, fins i tot des de la seva posició privilegiada de milionària, que en politica mai es pot parlar de sinceritat, de veracitat, perquè aquestes paraules i el seu profund significat són desconegudes pels politics. A ells els hi va la manipulació, la mentida camuflada de mitjes veritats, l'arrogància insolent que els hi és pròpia i la prepotència que els atorguen els vots dels ciutadans que encara creuen en els politics que ens envolten per arreu.
 A la Carmen Lomana li voldria dir que com no sigui n els milionàris com ella els qui reactivin el consum, els ciutadans cada dia consumirem menys perquè se'ns redueix el nostre poder adquisitiu: retallades i/o congelació de sous; increment de l'IRPF, a increments substancials en el transport públic, inclosa la Renfe, quotes de copagament de medicaments, etc. I als jubilats i pensionistes, més de 2 milions a l'Estat espanyol, se'ls incrementa, diuen, un 1% la nòmina però se'ls incrementa l'IRPF. Total que es quedaran igual que abans o encara cobraran menys que l'any 2011. 
Així es fa, senyors politics, així es fa per animar el consum de les families i ajudar a la reactivació econòmica. Sou uns autèntics artistes carregant a les esquenes del poble els vostres errors politics i financers, i també sou sinistres.
Addenda.- Com es juga amb els diners que tot sovint són públics directe.cat.