Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

19/1/12

La Unió Europea és un monstre que està devorant els seus pròpis fills

La Unió Europea Merkeliana des de fa temps s'ha segut al tron de l'imperi cruel i inhumà coronat pel capitalisme encarnat en les multinacionals. La Unió Europea és un gran monstre burocràtic que devora els seus pròpis fills, als europeus.
La Unió Europea és un gran monstre de Tres Caps aparentment visibles, és a dir la Comissió, El Consell i el Parlament. És una maquinària pesant, opaca, lenta i sectària.
Una Unió Europea que destina tan sols 54 milions d'euros a la cultura, mentre la ciutat alemanya de Munich en destina 161 milions, la ciutat on resideix l'autor del llibre El gentil monstruo de Bruselas (Anagrama) safedtzfat, ja ens demostra ben clarament que la finalitat última de la Unió Europea és l'economia, les finances encara que per això tingui d'esclafar als ciutadans europeus empobrint-los cada vegada més i sense deixar-los capacitat de reacció. La UE engoleix voraçment els seus fills.
Els màxims dirigents de la Unió Europea han comès gravissims errors com el d'admetre al si de la UE països que se sabia d'avantmà que els seus comptes eren opacs i manipulats. La crisi que ens ha rebotat amb tota la cruesa contra els europeus no l'hem provocat nosaltres, l'han provocat els politics i els responsables de les entitats financeres, bancs, etc, de tots i cadascún dels països de la UE. La paròdia que ens organitzen de tant en tant des de Brusel.les convocant-nos a unes eleccions europees que no serveixen per a res (el Parlament Europeu és com una mena d'estaquirot inútil), les hauriem de boicotejar des de l'est a l'oest, i des del nord al sud d'Europa.
De fet, jo ja fa dues convocatories electorals de la UE a les que no vaig anar a votar ni penso tornar-ho a fer. Anys enrere vaig ser un fervent europeista, avui soc un antieuropeista convençut, i encara més desprès de la desmesurada i incomprensible tolerància que la UE té amb la progressiva islamització d'Europa .