Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

13/1/12

Els Mossos d'Esquadra engeguen una ofensiva contra la llengua catalana

Quina mena de policia catalana tenim?. Quina mena de sindicats 324.cat tenen aquest col.lectiu policial que, no ho oblidem, els hi paguem les nòmines entre tots els catalans, que ara es neguen a parlar en català, diuen, per pressionar a Govern?.
Fals!. Els seus arguments són tan pobres racocatala.cat, que no són creïbles. Es tracta d'una altra ofensviva contra la nostra llengua. Qui s'han cregut que són aquesta gent?.
Per què, en lloc de boicotejar la nostra maltractada i perseguida llengua, aquests Mossos d'Esquadra no surten al carrer amb calçotets, sense porres ni pistoles?. Per què aquests Mossos d'Esquadra i alguns sindcats espanyolistes que els representen no han optat, un altre exemple, a fer el servei a peu o amb bicicleta deixant els vehicles al garatge uns quants dies, o fent una vaga de braços caiguts?. Per què han triat la llengua per a encetar aquesta guerra fastigosa i repugnant?. 
Pobrets insolents!. Parlen com si només fossin ells, el seu col.lectiu, qui ha patit retallades a les seves nòmines i als serveis d'altres col.lectius, com per exemple els d'Enseyament i els de Sanitat, a més del conjunt de funcionaris pública, i a cap d'aquests col.lectius se'ls ha passat ni pel cap arraconar la llengua catalana per parlar la llengua castellana.
Ensenyeu massa descaradament el plumero senyors Mossos d'Esquadra. Tots els catalans sabem que el vostre col.lectiu està farcit de gent de procedència no catalana encara que visqueu i treballeu a Catalunya. És per això que us ha sigut molt fàcil utilitzar aquesta bruta arma lingüstica.
I per últim. Per què TV3, a l'informatiu d'aquest vespre, no ha informat d'aquest denigrant fet quan ha informat de les protestes dels Mossos d'Esquadra?. És qua la censura ja és la norma habitual a la redacció de TV3?.