Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

15/1/12

Els Mossos d'Esquadra i els sindicats espanyols són corresponsables de la vergonyosa campanya que van engegar contra la nostra llengua catalana

La resposta immediata i contudent dels catalans contra l'insultant campanya engegada pels sindicats espanyolistes, CCOO, UGT, etc, contra la llengua catalana utilitzant el cos dels Mossos d'Esquadra, va fer que en menys de 24 hores l'ordre sindicalista fos retirada. 
Ara fa unes quantes hores que els Mossos d'Esquadra han dit que la culpa és dels sindicats convocants d'aquesta acció barroera, sectària i racista contra el català ara.cat. Potser sí que ho és, però aquest fet no lliura als Mossos de la seva corresponsabilitat encara que fos durant una vintena d'hores que es va aplicar la mesura anticatalana.
Si realment estaven en contra de la decisió sindicalista espanyolista, per què la van fer seva?. Possiblement, n'estic segur, que no tot el col.lectiu de la policia catalana van fer cas d'aquella proclama sindical i feixista. Però el cert és que el Cos dels Mossos globalment ha quedat tocat, i la ferida social que han provocat amb agressivitat i a consciència no es curarà ni cicatritzarà amb facilitat.
Que ningú del Cos dels Mossos d'Esquadra ara es vulgui treure les puces del damunt, perquè el sol fet que un sector dels Mossos seguís la consigna sindicalista, i la resta hagi necessitat més d'un dia per a dir que s'avergonyien d'aquells fets, no els exculpa.