Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

17/1/12

Els Mossos d'Esquadra no es mereixen el respecte dels ciutadans ni per la seva actitud anticatalana ni per protestar per les retallades de nòmines

La protesta irracional i anticatalana dels Mossos d'Esquadra utilitzant la nostra llengua com a arma contra el Govern de la Generalitat de Catalunya porta i portarà cua.
És intolerable que la policia catalana assetgi al president de Catalunya i al conseller d'Interior. És censurable i condemnable per part dels catalans diesdefuria.
Quina mena de Mossos d'Esquadra tenim a Catalunya?. No tenen vergonya ni professionaitat. Els Mossos s'han comportat pitjor que els antisistema, que ja és dir.
I fins a quin punt és pot tenir en compte, fins a quin punt és fiable un comunicat oficiós, que no vol dir ni de lluny oficial, que s'ha publicat a una web on denuncien la irresponsabilitat dels sindicats espanyolistes araomai.cat?.
Qui són aquests pretesos Mossos d'Esquadra que s'amaguen en l'anonimat?. Si vàreu ser capaços de sortir a plena llum del dia parlant en castellà a tothora i cantant aquella cançó de marcat caràcter espanyol per a insultar-nos a tots, per què, ara, no doneu la cara en lloc d'amagar-vos sota la màscara anònima d'una web que ningú sap d'on ha sortit ni de qui està al darrere?. A més d'anticívics també sou covards?.
Mentre la societat civil s'esforça per consolidar la normalització lingüística Parlamencatala, aquesta gent espanyolista a matar boicotejen la llengua. Protesten, diuen, per les retallades dels sous, com si només fos el seu col.lectiu l'afectat per les retallades. Aqui teniu les nòmines que cobren, i que cadascú tregui les seves pròpies conclusions: quinamerdadesindicats