Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

13/1/12

IKEA ha acomiadat un treballador catalanoparlant per defensar la llengua

L'empresa sueca IKEA ha acomiadat a un treballador pel sol fet de defensa el dret d'expresar-se en llengua catalana somnoticia.cat.
Un altre cas flagrant de la persecució sistemàtica que l'espanyolisme més ranci i cavernícola ha fet, fa i continuarà fent si els catalans no som capaços de plantar-los cara i dir prou a tanta ignominia de racisme lingüístic i cultural.
És una vergonya que al si de la Unió Europea encara es puguin produir casos com aquest, i més si tenim en compte que aquesta agressió contra la nostra llengua prové d'una empresa de Suècia, un país que durant anys ha sigut com un clar exemple de democràcia i tolerància.
És sorprenent que IKEA hagi decidit a expulsar a aques jove català pel sol fet de defensar els dret a parlar e català a Catalunya, i no s'hagi adoptat aquesta mesura precisament contra l'agressor lingüític, en aquest cas del segurata
Els catalans podem continuar anant a comprar en aquesta empresa?. I si aquest cas d'agressió no fos suficient, racocatala.cat ens informa d'una altra manera d'aplicar la censura i la persecució de la nostra llengua per part d'IB3 Ràdio. I així, si no ens plantem i cmencem a boicotejar a qui ens menysté d'aquesta forma tan brutal, s'anira produint casos similars o encara pitjors.
Addenda.- I encara més discriminació lingüística: Port-aventura.I més per si no n'hi ha prou: elsingulardigital.cat.