Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

20/1/12

Aarhus, ciutat danesa que el proper dia 31 de març serà seu dels grups i moviments europeus que s'oposen a la progressiva islamització d'Europa


Per al proper dia 31 de març, a la ciutat danesa d'Aarhus,està prevista una concentració de diferents grups i organitzacions europees per a plantar cara a la progressiva i perillosa islamització de la Unió Europea espanaisrael, enfrontant-se a la passivitat i tolerància amb l'islam dels governs i de la mateixa Comissió Europea. 
Una de les organitzacions més actives i que té previst participar a la trobada és l'anglesa EDL englishdefenceleague i tinc entès que també i participarà España y Libertad Defensaisrael entre moltes altres d'arreu de la UE. Es tracta, aqui i ara, de no continuar amb les politiques bonistes i benpensants promogudes per les esquerres i especialment per l'extrema esquerra catalana, espanyola i europea que sembla que està molt complaent i girant l'esquena a la realitat social, cultural i religiosa del conjunt d'Europa.
Si això no és amenaçar-nos, que algú ens digui què és
La islamització progressiva de la UE és un fet irrefutable, i els governs europeus estan mirant cap a un altre costat com si el fenomen no els afectés. Els islamistes que viuen a Europa ca a cop es radicalitzen més, surten als carrers impunement i ens amenacen com es pot veure netament a la imatge que he penjat.
Aquesta vergonyant passivitat, jo en diria passotisme, dels governants de la Unió Europea davant d'aquesta situació que es va agreujant dia rere dia, és l'embrió necessari i imprescindible que s'ha anat gestant a Anglaterra, a Alemanya, a Dinamarca, a Espanya, a Catalunya magrebiescataluna, a França, a Itàlia, a Ongria, a Holanda, etc. Em refereixo als grups i organitzacions que fan un front comú contra la covardia politica de la UE per afrontar la situació, perquè com ja comentaba al post que vaig penjar ahir, Europa està devorant als seus pròpis fills safed-tzfat.
Com es pot entendre que a Anglaterra hi hagin més de 50' tribunals islàmics que aplicen la seva Sharia?. Anglaterra no té les seves pròpies lleis que haurien de ser aplicables a tots?. Quina baixada de pantalons més covarda!
Aqui no es tracta ni de racisme ni de xenofòbies, arguments que immediatament utilitza la perversa esquerra politica europea i determinades Ong's, perquè no es tracta dfe racisme, sinó d'aturar la prepotència i l'orgullosa actitud dels musulmans que han arribat a Europa per a treure's el ventre de pena, i ara sembla que tinguin més drets que els de casa. N'estem tips i farts de tota aquesta espècie de perversos pijoprogres sectàris.
L'holandès Geert Wilders
Ningú s'ha de sorprendre, doncs, que el partit de MarineLePen, de GeertWilders, de pxcatalunya a Catalunya, etc, a cada convocatòria electoral incrementin el nombre d'adhessions i de vots, perquè encara s'incrementaran més amb el pas del temps si és que la UE no agafa el toro per les banyes amb decisió i energia d'una punyetera vegada.
Perquè és molt perillós que es demonitzi permanentment a aquests partits i organitzacions que lluiten per la preservació dels valors democràtics europeus, i en canvi es toleren manifestacions islàmiques amenaçadores pels carrers de qualsevol ciutat. Potser que tota aquesta comèdia pertorbadora de la multiculturalitat, del diàleg interreligiós i de la globalització sigui seriosament reconsiderat i replantejat amb el màxim rigor que és exigible a qualsevol govern per democràtic que sigui. Perquè una cosa està més clara que l'aigua. Ni volem ni desitjem una Europa islamitzada, i menys encara una Europa sota la despòtica i antidemocràtica Sharia, una Sharia que ni el mateix Adolf Hitler l'hagués escrit millor.
*Addenda.- Informació de la ciutat d' Aarhus