Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

16/1/12

La Girona turística i la grotesca, per antihistòrica, promoció del Call JueuEl call de Girona, s. XIV from 24ixs on Vimeo.

Vist el vídeo, un sincerament no sap si s'ha de posar a plorar i cridar, o bé s'ha de fer un fart de riure vista la supina ignorància dels costums, tradicions i de la religió del poble jueu que demostren l'autor o els autors del vídeo que encapçala aquesta entrada. 
El vídeo l'he descobert al bloc sempre incisiu d' hasbarats, que amb una gran ironia i sarcasme evidencien la manca de rigor històric i de coneixement dels jueus catalans de l'Edat Mitjana. Si els d'Hasbarats fan una tria de les diferents seqüències del vídeo en qüestió, no es queda gens enrere l'Esther Moscatel de l'ACAI que tira per terra, amb arguments sòlids i històrics, les aberracions d'aquest intent frustrat i vergonyant de promocionar el Call Jueu gironí.
Potser que com ha fet aquest cap de setmana, els gironins més aviat es dediquin a promocionar els restaurants, els hotels i les sales de gresca fins la matinada, i deixin en pau el Call que no en té cap culpa de tanta ignorància que l'envolta, perquè en resum, aquest vídeo diuen que promocional del Call gironí ve a ser com una mena dels Pastorets.