Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

18/1/12

La Sindicatura de Comptes ha detectat irregularitats comptables en la gestió del Memorial Democràtic i també a l'Institut Català per la Pau

I la roda gira i gira sense aturador. Em refereixo a la roda de vertígen dels escàndols politics i financers que s'han anat escampant arreu de tot l'Estat espanyol. 
Quan no són els ERE d'Andalusia manossejats pels sindicats espanyols de les CCOO i de l'UGT, són els del Gürtel i demés porqueries que, com una taca d'oli imparable, han travessat les aigües de la Mediterrània per empastifar les costes de Ses Ïlles; o les motxiles de la Diputació de Barcelona, o el cas que comento naciodigital.cat de la Sindicatura de Comptes de Catalunya, o tot el que afecta, que és molt, a la Diputació de Castelló (cas Fabra) amb el seu aeroport inclós, etc.
 La dura i necessària denuncia que ha formulat la Sindicatura de Comptes, posa en evidència els bruts entramats que es couen al voltant dels poders politics i econòmics. I aqui em sorgeix la pregunta obligada: Les administracions, els governs, no haurien d'auditar a totes aquestes entitats, fundacions, Ong's i demés ens molts d'ells de sospitosa finalitat i efectivitat?. 
Aquests organismes del Memorial i de l'Institut Català per la Pau, a més de servir per endollar a més d'un amic, amiga o familiar, serveixen per alguna cosa més?. Certament que tot són sospites, hipòtesis per part meva, però aquestes entitats em sonen molt llunyanes, quasi desconegudes perquè no informen de les seves activitats amb regularitat com sí que ho fan d'altres. Mà dura, doncs, contra els gestors d'aquestes entitats si realment es confirmen les denuncies fetes per la Sindicatura de Comptes de Catalunya.
I ara, en mig d'aquesta pestilent marea de merda, els del PSOE-PSC i els comunistes d'IC-V acusen al Govern de la Generalitat de voler carregar-se la societat del benestar 324.cat. Quin rostre més desvergonyit que tenen. Però si tot aquest ajustament financer s'ha tingut de fer gràcies a les vostres alegries econòmiques i financeres que vàreu fer durant els 7 anys fatidics dels dos Tripartits!. Si heu estat vosaltres que heu deixat l'herència de la bancarrota de les finances públiques de Catalunya!. Durant 7 anys heu estat jugant amb els diners de tots els catalans. No teniu vergonya.