Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

10/1/12

No a l'islamització d'Europa malgrat la decisió de la policia alemanya

Manifestació amenaçadora de musulmans a Londres
El govern alemany ha decidit que la policia del país germànic vigili els blocs i les webs que, segons ells, fomenten l'enemistat contra l'islam alianzacivilizaciones
Potser el que la policia alemanya hauria de fer, és vigilar ben d'aprop als milions de musulmans que tenen al seu país, i de returc també ho haurien de fer tots els governs de la Unió Europa. 
O és que ls manifestacions dels musulmans que organitzen per arreu del Continent no fomenten l'odi contra nosaltres, contra el cristianisme i la nostra cultura?. Com es pot ser tan cec i curt de gambals?. Com es pot mirar cap una altra banda com si no passés res, quan per molts països islàmics, des del Pacific al Mitjà Orient passant per Àfrica s'estant assassinant impunement centenars de cristians i e el millor dels casos se'ls expulsa del país on han residitdes de molt abans que hi aribés la religió de l'Aràbia?.
A mi, aquesta gent, no em mereixen cap credibilitat mentre no es manifestin públicament i massivament a Catalunya i arreu d'Europa, denunciant i condemnant amb contundència els assassinats i les persecucions de cristians que es fan a molts països musulmans, on també es destrueixen i cremen esglesies. 
Evidentment que no desitjo ni per a mi ni per als meus fills ni per als seus fills si algun dia en tenen, que el seu país, que la Unió Europea estigui sota el domini de l'Islam. Està clar que no ho vull. I malgrat que en principi no tinc res en contra d'aquesta gent musulmana, el que sí que tinc molt clar és que d'ells no en vull saber res ni tenir cap mena de relació. No tenen res a veure amb la meva cultura ni amb les meves creences. Mai podria congeniar amb aquesta gent, perquè ni la seva religió ni la seva cultura no m'interessen per a res, i menys encara la seva amistat. Nosaltres ja tenim la nostra cultura més que milenària. No necessitem, insisteixo, per a res la seva.
Per tant, torno a dir el que deia al començament d'aquest apunt: no a la islamització d'Europa, i no a la baixada de pantalons i faldilles dels governants de la Unió Europea. Com poden tancar els ulls davant de tanta barbarie musulmanesviolandocenasdeniñas?. I també aquest altre enllaç ja parla per si mateix: periodistadigital.
Addenda.- ManifestacioTerrassa.