Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

17/1/12

Cicle de concerts commemoratius dels 50 anys de les JJMM de Tarragona

Avui, dia 17 de gener, el grup l'Obac Ensamble oferirà un concert a partir de les 8 del vespre al Teatre Metropol interpretant obres de Mozart i de Beethoven, inaugurant el cicle de concerts que commemoren els 50 anys de l'activitat de Joventuts Musicals de Tarragona.
El cicle de concerts l'ha organitzat les JJMM de Tarragona amb el suport de l'Ajuntament i Diputació de Tarragona.
El cicle de concerts continuarà fins el proper dia 20 de març seguint el següent programa:
Dia 24 de gener: Concert a càrrec del Quartet Alma Ensamble amb Josep Sancho al clarinet que interpretaran Mozart - Quintet amb clarinet, K581, i Weber -Quintet amb clarinet, op. 34. (Teatre Metropol)
Dia 31 de gener: El Trio Kandinsky inetrpretarà obres de Montsalvatge, Albèniz, Piazzola i d'Ignacio Cervantes. (Teatre Metropol)
Dia 7 de febrer: Concert del quartet Brossa Quaret de Corda que interpretaran obres d'A. Webern, S. Barber, E. Toldrà , de J. Turina i d'I. Stravinsky. (Teatre Metropol)
Dia 14 de febrer: Concert a càrrec d'Anna Alàs, mezzosoprano, i d'Alexander Fleischer al piano, que oferiran una selecció de cançons de Liszt (sobre textos d'Heinrich Heine) i de Mahler, (del cicle Des Knaben Wunderhorn). (Teatre Metropol)
Dia 24 de febrer: Concert a càrrec del Quartet Gerhard amb Lluis Castan i Judit Bardolet al violí, Miquel Jordà viola, i Jesús Miralles al violancel. Inter`pretaran obvres de F.J. Haydn, de Ravel i d'altres. (Teatre Metropol)
Dia 28 de febrer: Concert a càrrec de Mercè Obiol Lucas, mezzosoprano, i de Diana Baker, al piano, que interpretaran peces de R. Schumann, E. Toldrà, M. Ravel, H. Schubert, A. Ginastera i de X. Montsalvatge. (Teatre Metropol)
Dia 3 de març: Concert a càrrec de la secció de corda de l'Orquestra Simfònica Camerata XXI amb la participació del Cor de Cambra de l'Auditori Enric Granados de Lleida i del Cor de Cambra de la Diputació de Girona. (Auditori del Palau de Fires i Congressos)
 Dia 13 de març: Concert de Jazz a càrrec de Manel Camp, al piano, i Llibert Fortuny al saxo. (Teatre Metropol)
Dia 20 de març: Ludwig Trio format per Hyo-Sun Lim al piano; Abel Tomàs al violí, i Arnau Tomàs al violancel. (Teatre Metropol)
Dia 27 de març: Concert de clausura del cicle, amb el concert a càrrec de l'Orquestra Camera Musicae amb la participació del Cor de cambra femení Zongora i del Cor de cambra Camera Musicae. (Teatre Metropol)
* NOTA.- Tots els concerts s'oferiran al Teatre Metropol excepte el del dia 3 de març que serà a l'Auditori del Palau Firal i de Congressos de la ciutat