Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

11/1/12

Tomas Alcoverro acusa Israel de no complir les resolucions de l'ONU

Tomàs Alcoverro, periodista
Tomàs Alcoverro?, oh, sí!, diuen que és un periodista perdut al bell mig d'un país dominat pel terrorisme islàmic d'Hezbolà i que s'atreveix a acusar a Israel e-noticies.cat de no complir els acords de l'ONU.
O bé s'ha de ser molt il.lús o bé tenir molta mala fe, a més de ser un descarat sectari i antisemita fent aquesta afirmació tan gratuïta. I crec que antisemita no n'ets, crec.
Tomàs Alcoverro, només és Israel el país que no fa cas a les resolucions de la inútil i ineficaç ONU?. Només és Israel en tot el món?. Ja estem farts i tips d'aquesta mena de periodistes intoxicadors de la opinió pública. Si Israel hagués fet cas de totes i cadascuna de les resolucions d'aquell oganisme, dit internacional, aquest petit país ja no existiria. I seria gràcies als aperiodistes com tu, i als sectaris camuflats de defensors dels Drets Humans que sobreviuen gràcies als diners públics, perquè sense l'ajuda oficial no serien res, serien escòria. Al damunt això.
Com a periodista que diuen que és el Tomàs Alcoverro, potser que comenci a fotre mà als seus documentats arxius periodistics que deu tenir, i comenci a publicar el llarg, quasi interminable, llistat de països que des del final de la Segona Guerra Mundial s'han anat passat pel cul i per l'entrecuix, així de clar, les resolucions aprobades per l'ONU que els afectaven directament. 
Però està clar, fotre's amb Israel surt gratis i al damunt es dóna carnassa fàcil a tota una llarga llista d'Ong's sectàries i perveses que tots coneixem prou bé a casa nostra, i que no tenen altre objectiu que atacar i desacreditar Israel i al seu govern encara que sigui mentint o bé manipulant la realitat. Hi ha moltes maneres de ser antisemita, Tomàs Alcoverro, i una d'elles és tenir una obssessiva i malaltissa fixació amb tot el que fa o deixa de fer Israel.