Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

24/1/12

Turquia i el genocidi armeni que perversament mai ha volgut reconèixer

Ja començaba a ser hora que des de la Unió Europea algú comencés a plantar cara a l'arrogància islamista de Turquia. França ha sigut molt valenta al prendre la decisió, amb el suport de totes les forces politiques del país, en condemnar i judicialitzar a aquells que neguin els genocidis que s'han comés inclós l'innegable Genocidi-armeni. Felicitats als francesos pel seu coratge.
 Turquia està tacada de sang innocent, de més d'un milió i mig d'armenis innocents que van ser massacrats, torturats i enviats forçadament a l'exili per l'exèrcit Otomà. Les evidències documentals escrites, gràfiques i de filmacions fetes en aquell temps, són irrefutables, i negar aquell premeditat genocidi de tot un poble només pot ser condemnat sense reserves pels ciutadans i pels governs democràtics defensors dels Drets Humans.
Seria molt interessant que algunes Ong's, d'aquestes pijoprogres i descaradament sectàries que falsament diuen que defensen els Drets Humans, i que denuncien a Israel de genocidi per la guerra de Gaza (van morir 1.300 palestins diuen), i per qualsevol altra acció que Israel emprén contra els terroristes d'Hizbulà i de Hamàs, denunciïn el Genocidi Turc comès a l'Armènia cristiana.
No crec que ho facin, perquè el seu antisemitisme és ben palès i demostrable. On és, per exemple SOS Racisme que no denuncia una i altra vegada aquell genocidi?.