Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

21/2/12

Cremar l'Alcorà és més delicte que assassinar cristians i cremar esglésies?

Un llibre de l'Alcorà cremat
Un cop més l'islamisme s'ha escandalitzat perquè, segons diuen, a l'Afganistà algú ha cremat un llibre elperiodico.cat, en aquest cas es tracta d'un Alcorà. 
Ja la tenim armada una altra vegada amb aquesta gent que, sense cap mena d'escrúpols ni manies assassinen cristians a molts països islàmics o en el millor dels casos els expulsen del se país. Egipte, Paquistà, l'Iraq, l'Aràbia Saudita, Turquia, Indonèssia, Malaïssia, etc, són alguns dels països que tracten as cristians, i no cal dir als jueus, com si fossin escòria social.
I resulta que tots ells callen, consentint les massacres, de cristians i de jueus, però axò sí criden fins l'afonia quan algú s'atreveix a cremar un Alcorà o bé fa un plegat d'acudits sobre l'islam, Mahoma o qualsevol aspecte d'aquesta religió que a Occident ens és totalment aliena i estranya. 
En absolut intento justificar el fet que es cremi el llibre dels musulmans, entre altres coses perquè no porta enlloc. Com tampoc porta enlloc que els musulmans es dediquin a cremar banderes dels USA o d'Israel, d'Anglaterra o de França. 
Però d'aqui a degollar, assassinar a sang freda a una persona o grup de persones perquè el seu delicte simplement sigui ser cristià, jueu, budista o hinduista, o cremar i destruir esglésies cristianes o sinagogues, hi va un llarg i tenebrós tret.
El que potser resulta insultant, per covard, és que els governs occidentals condemnen qualsevol acte que pugui ser ofensiu contra els musulmans, mentre callen i s'amaguen a les clavegueres de la vergonya més putrefacta quan els musulmans ens amenacen i volen imposar les seves normes al mateix cor de la nostra societat democràtica. I pitjor encara. Tots aquests musulmans fanàtics que organitzen un sacramental per la crema d'un llibre, callen i atorguen els crims que els seus correligionaris cometen impunement i cruelment contra els cristians i jueus.
 Aquesta gent no em mereixen cap respecte ni la més minima consideració.