Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

4/2/12

El 38 Congrès del PSOE als catalans ni ens va ni ens ve. Tots són iguals

La batalla campal, més o menys soterrada, que han mantingut Alfredo Perez Rubalcaba i la Carmen Chacón per agafar les regnes del poder del PSOE congresopsoe, als catalans sincerament ni ens va ni ens ve. És cosa d'un partit espanyol que ja hem vist tots plegats el què ha fet per Catalunya durant els set anys i mig de govern monclovita de Zapatero.
A més, si la Carmen Chacón s'ha declarat totalment contrària al Concert Econòmic de Catalunya, com ja ho ha fet repetidament el Rubalcaba, què podem esperar d'un i de l'altre?. Què ens importa qui dels dos guanyi la batalla per assolir la secretaria general del PSOE?. Catalunya seguirà perdent guanyi qui guanyi dels dos.
El menyspreu de la Chacón als seus pròpis correligionaris catalans anant a Andalusia per a presentar la seva candidatura, no ens dóna precisament cap pista per a que, si aquesta candidata arriba a guanyar, mogui cap dit en favor de Catalunya. Ben al contrari. La Chacón és PSOE. Per a ella el PSC és com una mena de tumor maligne que caldria extirpar definitivament en benefici del PSOE i de l'aparell del partit espanyol.
No és per casualitat que a les darreres hores veus prou significatives i significades del PSC residual hàgin aixecat la veu oposant-se a la Chacon-esquerda-PSOE. Ernest Maragall i d'altres han fet sentir la seva veu contundent chaconesmenysacceptable.
Així les coses al si del partit socialista català, o del que encara en queda, al conjunt dels catalans que no hem entès mai, ni entendrem, aquest entente PSOE-PSC, ens hem de dedicar a passar dels resultats d'aquest 38 Congrès del PSOE i posar tota la nostra atenció, com a patriotes, en el present i en el futur de la nostra nació. Ells, els del PSOE, no faran res per  nosaltres. Aqui tenim la darrera píndola del Rubalcaba.