Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

20/2/12

El Govern d'Artur Mas de què va per la vida tirant els euros per la finestra

"L'empresa encarregada de la confecció de la nova uniformitat que hauran de dur els Mossos d'Esquadra a partir d'aquest any 2012 és TEXTIL SEU S.A. amb adreça al c. Llorenç Tomàs i Costa 58 de la localitat de La Seu d'Urgell.
ALBERT BATALLA SISCART, s'ha fet càrrec de l'alcaldia d'aquesta localitat des de l'any 2008, inicialment mitjançant coalició bipartita entre Esquerra Republicana de Catalunya i Convergència i Unió i actualment com a Cap de llista de CIU que va ser la força política més votada a les eleccions municipals de la Seu d'Urgell a l'any 2011, amb un 41,16% del total dels vots i aconseguint així 8 regidors. 
El Cos de Mossos d'Esquadra no canvia la seva uniformitat des de l'any 1983, i justament ara, en plena crisi, quan sembla que això no pugui anar pitjor del que està anant, es decideix fer aquest canvi, que vés a saber tu els milions d'euros que costarà a la Generalitat. 
Doncs bé, dóna la CASUALITAT que l'únic administrador de TEXTIL SEU S.A. i l'il·lustre senyor ALBERT BATALLA SISCART són GERMANS. Es tracta del senyor MARTÍ BATALLA SISCART. Passa-Ho !!!"
Aquest és el text íntegre que he rebut per diversos correus electrònics. La noticia s'ha anat escampant com una taca d'oli, malgrat els vergonyosos silencis de la majoria de mitjans de comunicació del nostre país pel que fa a aquesta aberrant noticia, una noticia que per si mateixa és indignant. Indignant no tant pel fet de qui confeccionarà els nous uniformes, sinó per engegar una despesa de centenars de milers d'euros (o potser milions?), en uns moments de retallades bestials contra les nòmines de tots els treballadors de diferents sectors de las Generalitat. No hi han prioritats molt més urgents?.
Tan urgent és, president Artur Mas, la renovació del vestuari/uniformes dels Mossos d'Esquadra?. Tinc entés que el col.lectiu de la Policia Catalana el que demanava eren més instruments útils i més equipaments per al desenvolupament de la seva tasca diària, com per exemple noves armilles de protecció.
I aquesta noticia s'escampa per la xarxa en uns moments en que els pressupostos generals que fa quatre dies es van aprobar al Parlament de Catalunya gràcies a l'abstenció de l'espanyolissim PP, no serveixen per a res perquè els números aprobats no quadren amb els números reals directe.cat.
La credibilitat d'aquest Govern de centre dreta, que voluntàriament és presoner dels interessos i dictats del PP, m'imagino que està sota minims desprès de tot el que ha fet en el primer any del seu mandat. I mentre es dilapiden els euros amb nous uniformes i amb 350 sous ben sucosos dels alts càrrecs, els ajuntaments, com el de Taragona tarragonaradio.cat, veuen alarmats com perillen obres imprescindibles i que han vist com s'han anat retardant legislatura rere legislatura.
I del malbaratament inútil de centenars de milions d'euros de diners públics amb Spanair qui se'n responsabilitza?. Pot quedar impune tanta barbaritat?.
Realment tenim un Govern que governa i que administra, o és que tot això és un caos?.