Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

6/2/12

El PSC s'ha punxat i fort amb el pomell de roses del 38è Congrès del PSOE

Antonio Balmón, alcalde de Cornellà i secretari d'acció politica del PSC, diu que desrpès del 38è Congrès del PSOE els socialistes catalans segueixen igual que abans, sense hipoteques. Algú es pot creure aquesta afirmació d'Antonio Balmón pscchacon?. Però si fa anys i panys que esteu hipotecats amb el PSOE!. Si fa anys i panys que aneu a remolc del que us diuen i ordenen des de Ferraz!. Si fa anys i panys, i perdoneu l'expressió, que esteu fent de palanganeros del PSOE!.
D'esquerra a dreta: Pere Navarro, Daniel Fernández i Carmen Chacón
O és que la nova direcció del que encara en queda del PSC tenen tan poca memòria històrica que ja no recorden les seves continuades contrradiccions votant unes coses al Parlament de Catalunya i votant en contra quan es tractaba de votar al Congreso de los Diputados español?.
I ja no recordeu que fa quatre dies comptats que Alfredo Pérez Rubalcaba per una banda i la Carmen Chacón per una altra, tots dos a una o a dúo, es van expressar contràris al Concert Econòmic per a Catalunya?.
De què us vanteu els socialistes catalans dient tantes contradiccions quan només fa dos dies que un cop més tots els socialistes vàreu consagrar l'espanyolisme inquebrantable dels vostres partits El-PSCsingularitat. Singluaritat dieu?. És que l'heu tingut mai des de que a finals dels anys 70 del segle passat vau decidir casar-vos a perpetuitat amb el PSOE?. No veig cap singularitat entre uns i altres. Si aneu agafadets de la mà per tots els corredors i sales del Congreso no fos cas que algun dels vostres es perdés tot fent camí pel Passillo de los Pasos Perdidos.
Els del PSC heu de fer una gran pràxi interna, aserenada, i analitzar amb el cap ben fred, i no pas amb el cor, tota la vostra trajectòria politica des de fa tants anys. Analitzeu les vostres contradiccions ideològiques i dels vostres compromisos que teniu o haurieu de tenir amb els catalans, amb Catalunya.
Si sou sincers amb vosaltres mateixos us adonareu que heu errat el camí, i sembla que continueu entestats en seguir la mateixa ruta. Vosaltres sabreu. Tingueu en compte, però, que del 38è Congreso del PSOE només n`heu tret dues simples vocalies a l'executiva. És per pensar-s'ho.