Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

8/2/12

Els cientifics d'Israel Yona Keisari i Isaac Kelson descobreixen una tècnica revolucionària per a combatre amb èxit els tumors cancerígens humans

Universitat de Tel-Aviv
Un altre cop han de ser científics d'Israel els que descobreixen nous  i múltiples remeis mèdics que se'n beneficia tota la humanitat. Ara han sigut els cientifics Yona Keisari i Isaac Kelso, juntament amb el seu equip de la Facultat de Medicina de la Universitat de Tel-Aviv, els qui han estudiat i a fons un sistema revolucionari, la radiaciometastasis, que aplicada als humans pot salvar milions de vides independentment de la seva nacionalitat o credo religiós.
De la noticia sense precedents també se n'ha fet ressó a les darreres hores el rotatiu español elpais.
Fins aqui la noticia que per si sola, ja ens demostra la capacitat investigadora inesgotable d'Israel. Amb freqüència ens sorprén amb noves descobertes en qualsevol camp de la ciència. Només cal repasar la història, per exemple, de tots els medicaments que beneficien al conjunt de la societat internacional, i que ha sigut fruit de la tenacitat i inteligència d'un poble que al llarg de la història ja ha demostrat abastament del que ha sigut, és i serà capaç de fer.
Ara m'agradaria preguntar-los a tota aquesta mena social residual d'energumens sectàris, antisemites, xenòfobs, racistes, cumbaiàs i demés brètols de determinades organitzacions d'esquerres i d'Ong's de molt dubtosa finalitat, i sovint falsament anomenades humanitàries que per desgràcia tenim al nostre país, què hi aniran a fer a finals del mes de març proper a Israel?. El voleu, de veritat, envair per terra, mar i aire com ja heu anunciat a bombo i plateret per Internet?.
Aneu, aneu a Israel amb les vostres amenaçadores i perverses intencions.
Ni aterrareu als aeroports; ni atracareu a cap port israelià ni traspassareu les fronteres d'un país que per si sol se sap defensar com ja ho ha demostrat amb quatre guerres contra el seus enemics islàmics. I els tornaria a esclafar si fos necessari, no en dubteu ni un sol minut.
El que quasi bé és segur, és que tots plegats en sortireu amb el cul ben escaldat. I us estarà més que bé i ben merescut.
El poble jueu no està per aquests folclores antisemites. És un poble massa seriós, responsable, dinàmic i intel.ligent com per perdre el temps amb tots vosaltres. Ah!, per cert. On sou gent perversa i sectària que no sortiu al carrer massivament per denunciar i condemnar la massacre que s'està produïnt a Siria?.