Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

9/2/12

Exportar la democràcia a un país musulmà és subverssiu?. Doncs sí, ho és

                               Export democracy to a Muslim country is subversive?, yes it is
Robert Weissberg, autor d''aquest article yahel.wordpress, exportar la democràcia des d'Occident o des de qualsevol país demòcrata a un país regit per les lleis islàmiques ben bé pot ser un delicte. I per què?, doncs senzillament perquè ni el concepte ni el fons de la democràcia no ho contempla ni l'Alcorà ni els Hadits, o tradicions islàmiques.
Cada cop més europeus estem farts de tanta islamització d'Europa
Només cal llegir-se amb deteniment els 114 capítols (azores) de l'Alcorà per adonar-te'n que això de la democràcia i de les llibertats individuals i de la igualtat de la dona no forma part del seu pensament social i menys religiós.
D'entre els milers d'exemples d'aquesta manca d'educació democràtica que podria esmentar i que s'han produït a Catalunya, a Espanya i al conjunt de països de la Unió Europea, em refereixo al darrer cas conegut i que s'ha produït als jutjats de la ciutat de Tarragona. 
Aquest és el cas concret: Un musulmà, en aquest cas un marroquí, pendent de judici intenta rebutjar l'advocat d'ofici que se li ha assignat simplement perquè és una jutgesa, una dona marroquirechazarabogada. La noticia no mereix més comentaris perquè és prou entenedora i perquè reflecteix la manca de sensibilitat democràtica al si de la societat islàmica global.
 Per tant, apreciat senyor Robert Weissberg, i els redactors de LibertadDigital no s'han de sorprendre que al convuls i islamiztat Egipte el règim militar que encara ostenta el poder, hagi actuat com comenta en el seu article. Els occidentals hem de tenir molt present que aquella falsa aroma de la Primavera Àrab que alguns politics incauts ens han volgut vendre, de Primavera Florida res de res, i si no al temps. Més aviat que tard tots parlarem de la Tardor o de l'Hivern Àrab, perquè la Primavera en prou feines haurà pogut treure alguns brots que ni arribaran a florir.
Només és qüestió de temps, i de no gaire temps. L'Islam no està per la feina de la democràcia, ni ho estarà mai perquè en essència és totalitària com ho és el comunisme, per exemple.
Potser per això tots dos sistemes s'entenen tan bé alianzacivilizaciones. esquirlasdelislam.
O és que algú sap d'algun país musulmà que hagi sigut o que actualment sigui realment democràtic sense cap mena d'afegitó complementari?. O és que encara no ens adonem que els musulmans cada dia estan intentant introduir les seves pròpies normes islàmiques al si de la nostra societat civil i politica. O és que no tenim les nostres pròpies lleis i normes socials i culturals pròpies que ells, els musulmans o de qualsevol altra confessió i procedència, han de respectar i acatar?. I si no és així, doncs que se'n vagin als seus països o bé que se'ls expulsi.