Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

5/2/12

Fidel Castro, el sempitern dictador comunista, i les seves memòries

Fidel Castro, el sempitern dictador cubà
El dictador comunista de Cuba, Fidel Castro presenta dos tomos de sus memorias. Déu n'hi do. Si tenim en compte que els seus discursos de propaganda barata que ha fet al llarg de 50 anys de dictadura pura i dura, potser hauriem de pensar que al dictador cubà se li han acabat les forces. 
Dic això, perquè els seus discursos, un de sol, podia durar 2 hores, i per tant Castro deu haver tingut de fer un esforç descomunal i sobrehumà per a resumir tota la seva literatura propagandística per a encabir-ho en dos volums. Clar que encara no sabem si cadascuun dels volums té 500 pàgines o en té 2000 o més, perquè els seus llargs i nombrosos discursos que ha fet al llarg del règim comunista cubà, segur que donarien per a molt més.
És evident que a mi no m'interessen per a res les memòries d'un esclavitzador del seu poble, una esclavització ideològica, cultural, social i humana que ja dura més de 50 anys. Què ens pot explicar als demòcrates aquest monstre negador de les llibertats individuals i col.lectives dels cubans?. També explica i enumera, a les seves memòries, les repressions, encarceraments, tortures i morts de centenars, potser milers, de cubans que ha comès el seu règim despòtic durant tots aquesta anys?.
Allà et quedis, Fidel Castro, amb les teves memòries, perquè de ben segur que deuen ser pura i purulenta propaganda del teu règim comunista. El dia que tú o bé el teu germà Raül Castro i tot el sèquit del règim obriu les portes de la llibertat al vostre poble, potser aleshores començarem a escoltar-vos i a respectar-vos.