Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

24/2/12

L'Eurovegas del jueu Sheldon Adelson i les Ong's sectàries i antisemites

Sheldon Adelson (en primer terme i a l'esquerra de la imatge)
Ja és prou que aquestes patums antisemites i per sistema perversament sectàries que tants d'aldarulls organitzen amb les seves denuncies contra Israel, i organitzant-se excursions d'estiu amb les Flotilles pro Gaza, encara no hagin sortit al carrer carregant contra el projecte de l'Eurovegas que promou Sheldon Adelson, un multimilionàri jueu.
O aquesta mena de gent encara no ho saben, o potser callen tot esperant conèixer si l'Eurovegas es construirà a Barcelona o a Madrid, per un cop coneguda la decisió, anar corrent i a tota pressa a fer cúa davant de les oficines de sel.lecció de personal, i probar sort encara que el negoci multimilionari sigui d'un nordamericà d'arrels netament jueves. La pela és la pela oi kumbaiàs?.
I si al final decidiu organitzar una de les vostres manifestacions folclòriques antisemites, com que ja us coneixem prou, ni cas. Crideu, crideu fins quedar-vos afònics, perquè per a que la societat sàpiga que existiu sabeu ben bé que heu de cridar molt fort i organitzar un bon espectacle de circ a les Rambles de Barcelona per a que els set gats i mig que sou es noti que encara esteu vius com a mini col.lectiu sectàri.
O potser ara calleu, perquè els vostres covards, perllongats i hipòcrites silencis no denunciant amb energia i públicament els gravissims atemptats contra els Drets Humans que es cometen a Siria o a l'Iran xiïta, règim teocràtic que acaba de condemnar a mort a un ex musulmà que s'ha convertit al cristianisme, us deixen desarmats i sense arguments per seguir la vostra retòrica antisemita?. Encara us queda un minim de vergonya?, o és, insisteixo, simple covardia?.
Com és que tota aquesta misèria religiosa islàmica no la denuncieu?. Per què no denuncieu, també, als terroristes de Hamàs que tenen segrestat el seu propi poble?. Tant rastrers i antisemites sou?. Quanta misèria humana!. ISLAM TOLERÀNCIA ZERO