Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

15/2/12

La Unió Europea pensa denunciar energicament la brutalitat de l'Islam?

Les mesquites són les nostres casernes, les cúpules els nostres cascs, els minarets les nostres baionetes i els fidels els nostres soldats (Tayyip Erdogan, el turc/otomà que nega l'holocaust dels turcs contra el poble armeni)
Els màxims dirigents de l'anomenada i desprestigiada Unió Europea, estan tan immersos en el problemes derivats de la crisi econòmica, que ja fa massa temps que han oblidat perillosament el procés d'islamització del conjunt de la Unió Europea, i que ens porta molts més problemes i conflictes socials, de convivència i intereeligiosos, que no pas beneficis i tranquil.litat i benestar per a tots.
La Unió Europea que vergonyosament gira els ulls cap a un altre costat, quan en nom de l'Islam es cometen barbaritats com les que es denuncien des dels següents enllaços: periodistadigital, niñoscatolicossecuestrados. Per què la Unió Europea i aquesta mena d'Ong's sectàries que suportem desgraciadament, no denuncien aquestes aberracions i atemptats gravissims, comesos en nom de l'Islam, contra els Drets Humans?.
Que ningú s'atreveixi a afirmar que l'Islam és una religió de Pau yihadismoextremoyviolento, perquè no ho és en absolut. I aquesta gent estan convivint amb nosaltres. Els islamistes sempre et diran que són gent pacífica, però generalment és fals. Ells es consideren superiors.
Quan t'assabentes de les manipulacions, mentides i victimismes pròpies d'aquesta gent musulmana, ells sempre van di víctimes, sempre em ve al cap la Taqyyia, o l'art de mentir per a tot musulmà. La Taqyyia els ensenya a no dir mai tota la veritat, i si cal vestir la mentida ho fan de tal manera que tot i sent mentida sembla que el que digui sembli real i creïble. Per cert, que les Ong's no siguin tan confiades ni tan babaus. Potser que comencin a obrir el ulls d'una punyetera vegada que ja seria hora en benefici de la nostra cultura i dels nostres valors tan distants amb els que en volen vendre els musulmans.
Això és el que faran amb nosaltres si un dia ells són majoria
 Dit això, en diferents i anteriors apunts al bloc, he insistit una i altra vegada que tothom hauria de llegir-se els 114 capítols de l'Alcorà, Qur'an, enlloc d'anar fent bonisme barat, i bandejant la falsa i perversa bandera de la multiculturalitat.
He pogut constatar, amb pena, que la gran majoria de persones no és que no s'hagin llegit mai l'Alcorà ni en tinguin cap intenció. El més decebedor és que aquesta gent tampoc s'han llegit mai els quatre evangelis canònics, ja ni en parlem dels evangelis apòcrifs, i ni saben, per no saber, el què és el llibre dels Fets dels Apòstols, i això que forma part de l'anomenat Nou Testament.
Qui ens governa des de la Unió Europea està badant perillosament amb la seva auto complaença dels Drets Humans i de la democràcia. Que el demòcrata? Tayyip Erdogan, el turc, digués la frase que encapçala aquest post, i que tothom hagi callat com si la cosa no anés per a tots nosaltres, és com a minim molt preocupant i alarmant.
I mentre els politics de la UE, d'Espanya i de Catalunya baden i miren cap a un altre costat, el yihadisme es va implantant a casa nostra cada cop amb més força amenaçadora islamimponiendose. A ningú ha de sorprendre, doncs, que la societat més conscienciada pel que fa a la progressiva islamització, cada cop es decideixi votar a forces politiques que volen posar cada cosa al seu lloc, donant prioritat com ha de ser a la nostra cultura, als nostres valors i a la nostra història. I lka cosa és clara. Enfront de la covardia incomprensible dels qui tenen a les seves mans els destins de la UE, els ciutadans també sabrem reaccionar a l'hora de votar. Serà una simple qüestió de dignitat, de supoervivència i d'autodefensa. (A World without Islam).
Addenda.- D'ací uns dies penjaré un post amb unes quantes cites de l'Alcorà per a demostrar quina és l'essència d'aquesta religió i què en pensen dels cristians i dels jueus.