Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

1/2/12

Carmen Chacon i l'ofensiva contra Catalunya que ens arriba de fora

Els darrers dies ens hem atipat de llegir als diferents mitjans de comunicació digitals, i no a tots desgracidament, com la nostra llengua i l'ús normal que en fem els catalans, perquè és la nostra llengua, és atacada miserablement. Forces de seguretat espanyoles, els mateixos Mossos d'Esquadra fa unes setmanes, i ara el govern espanyol del Mariano Rajoy ja estudia la manera de posar en cintura la immersió lingüstica a casa nostra.
Els atacs anticatalans ens arriben amb fúria i ràbia des de fora, però també des de dins de casa.
L'andalusa Carmen Chacón
Tot això al marge de les webs, xarxes socials i blocs espanyols que ens ataquen sense misericòrdia fent ús, també, de l'insult i amenaces contra els catalans. La història, desgracidament no acaba aqui, no. L'espanyolista, que es diu catalana, em refereixo a la CarmenChacon s'ha expressat obertament contra el concert econòmic per a Catalunya perquè diu que seria insolidari. De veritat directe.cat?.
Quina poca vergonya. Té un morro que se'l xafa.
I morro és el que tenen els del PSOE,  que aquí per sno sé quins set sous se'n diuen del PSC, oh paradoxa!,que no van saber trencar quan tenien l'oportunitat el cordó umbilical petrificat i purulent que els lliga i els sotmet als dictats inflexibles i unificadors de Ferraz. El Congrès de l'anomenat PSC va fracassar rotundament al no tenir el coratge de plantar cara i deslligar-se dels seus germanastres espanyols. A què espren els catalanistes de l'anomenat PSC per fotre el camp Maragall-Chacon?. És que encara confieu en remidir el vostre partit totalment espanyolitzat?.
Deia al començament que els atacs ens arriben des de fora, des de més enllà de la frontera de l'Ebre, però és que els catalans també tenim opositors al mateix cor de Catalunya com bé es pot comprobar. I és que, cal dir-ho, una cosa és ser català per llinatge, i una altra és ser-ho per circumstàncies sovint no desitjades. Ser-ho de rebot, vaja.
Allò que diuen des de TV3, en un programa que fa temps he deixat de mirar-lo, "catalans del Marroc", "catalans del Paquistà", o "catalans de Colombia", és una repugnant manipulació mediàtica. La realitat és que són marroquins, paquistanesos, colombians o bolivians que viuen a Catalunya, que és molt diferent.
Ennllaç al diari ara.cat.