Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

13/3/12

A Brusel.les cremen una mesquita. La guerra de les sectes islàmiques ja s'ha traslladat molt perillosament al mateix cor de la Unió Europea

Alerta tots plegats davant la covardia i necedat dels tecnòcrates de la Unió Europea amb el seu bonisme amb l'islam radical condemnable i que habita i vol cohabitar, sí o sí, amb nosaltres. Això és impossible. Ara els xiïtes i els sunnites històricament enfrontats, ja no es cremen les seves mesquites al Paquistà, a l'Afganistà, a Nigèria o a qualsevol altre país islàmic. 
 Ara ja han començat els focs artificials del sectarisme islàmic radical al mateix cor de la Unió Europea incendimesquitaBrusselles. Ara ja han traslladat sense cap mena de rubor les seves guerres sectàries a Europa, com si Europa ja fos musulmana.
D'aqui a que en qualsevol moment ens assabentem que els islamistes també cremen esglésies cristianes o sinagogues a Europa, només hi va un pas. 
Només és qüestió de temps, i el temps està jugant intolerantment en contra nostra des de fa ja massa temps, gràcies a les politiques perverses, covardes i diria que traidores de la Unió Europea. I tot plegat gràcies a politics com, per exemple, la Catherine Ashton, o a la Llei Schengen que ja hauria d'estar abolida i esborrada de les normatives europees perquè és una llei que atempta contra la seguretat i la convivència al si Europa. Ara només cal esperar quan es produirà un altre acte sectàri islàmic, sigui a Brusel.les o a qualsevol altre país del Continent. Ara, insisteixo, els hi toca el torn als sunnites. La revenja, no en dubtem, arribarà i el foc de l'odi sunnites-xiïtes s'anirà escampant per arreu.
Que no em facin riure gaire més aquests periodistes que s'entesten a parlar de la falsa Primavera Àrab.
Però aquesta Europa que està governada per tecnòcrates i per politics més que mediocres, no escarmentarà fins que aquesta gent islamista no en faci alguna de més grossa.
Per tant, islamofobia sí, naturalment perquè tenim raons de pes per ser islamofòbics. Simplement es tracta de la nostra pròpia autoprotecció cultural, democràtica i social, de la nostra supervivència col.lectiva.
Aqui, o posem ordre a la casa, a Europa, o la massiva immigració musulmana que ens està envaïnt ens destruirà com a poble, tot destruint la nostra cultura i pervertint la nostra història mil.lenària imposant-nos la Sharia que nega qualsevol dret a les persones i molt especialment ales dones.
El desordre social i cultural ja fa temps que forma part del dia a dia. Ara només cal que del desordre es passi a la confrontació oberta.
Al temps. Per altra part, és del tot lògic que el proper dia 31, a la ciutat danesa d'Aarhus, i convocada per la League European Defence es faci una trobada multitudinària europea en contra de la islamització dels nostres països. Lògic i raonable. Potser que ja començava a ser hora.