Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

21/3/12

Catherine Ashton i el quadruple i cruel assassinat antisemita de Toulouse

Catherine Ashton
Catherine Ashton, la cínicament perversa, si té una mica de vergonya i de pudor, ja hauria d'haver dimitit del seu càrreu o bé, ja se l'hauria d'haver cessat de les rsponsabilitats de les politiques exteriors de la Unió Europea.
Justificar el triple assassinat de tres escolars i d'un professor d'una escola jueva de Toulouse és fastigós. L'acte terrorista té un clar i inconfusible signe criminal d'antisemitisme, d'antijudaïsme, i qui ho negui és que té la ment pervertida o bé capgirada.
El terror islàmic protagonitzat fa 48 hores a Toulouse, demà qui sap a on, no té cap mena de justificació ni parale.lisme amb els nens de Gaza perquè una cosa no té res a veure ab l'altra.
La cínica i incompetent Catherine Ashton s'ha atrevit a minimitzar els fets de Toulouse tot fent comparacions amb els palestins, ignorant estúpidament que els atacs militars d'Israel contra els terroristes de Hamàs són fruit de mesures d'autodefensa no pas de caràcter ofensiu, que és molt diferent. I menys encara no són actes teroristes indiscriminats. A França s'han comés quatre assassinats a sang freda pel presumpte islamista Mohammed Merah, premeditadament i diabòlicament en nom d'una religió venjativa, supèrba i sempre conflictiva.
 Voler minimitzar, a més, aquests quatre assassinats a l'escola jueva, al.legant que dies enrere el criminal islamista ja havia assassinat a militars francesos que, diuen, eren d'origen magrebí, també és cínic.
Si aquests fets són verídics les raons al meu entendre són molt senzills: l'assassí va carregar-se als militars tot considerant-los traidors a la causa de l'Islam, simplement per formar part de l'exèrcit d'una nació occidental, europea, que per a aquesta gent som els seus enemics abominables i uns infidels a qui cal combatre.
Fins i tot, Catherina Ashton, el mateix primer ministres de l'Autoritat Palestina, Salam Fayyad, s'ha desmarcat del terror de Mohammed Merah en unes recents declaracions.
Plega per dignitat personal i política, Catherine Ashton, plega perquè ens faràs un favor a tots els europeus.
Addenda.- Enllaç a .hasbarats.