Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

10/3/12

Duran i Lleida alerta sobre els perills del radicalisme islàmic a Catalunya

Ens encaminem tots plegats cap a una nova Reconquesta?
"Aquests dies els mitjans de comunicació ens han informat de la presumpta conducta d’un imam de Terrassa, Abdeslam Laarusi, per incitar els fidels de la seva mesquita a agredir les seves dones quan no es portin bé. A l’Alcorà hi ha expressions que poden arribar a justificar aquesta prèdica, però també n’hi ha en sentit contrari. 
Ara, però, no és la qüestió sobre la qual vull centrar la meva reflexió. En tot cas, el perill no el trobem en l’Alcorà, sinó en la interpretació que els integristes en fan.
La conducta de l’imam de Terrassa coincideix amb el que al seu dia va explicitar en un llibre el de Fuengirola. 
El preocupant és, però, que a Catalunya -i no sempre predicant aquesta conducta sobre les dones, sinó d’altres que atempten tant o més contra els drets humans i contra el  nostre model de civilització-, hi ha uns quants imams i cèl·lules que expressen l’integrisme radical d’aquest món. Sí, sí, a Catalunya, sense voler crear alarma, hi ha focus preocupants d’integrisme islamista. N’hi ha a Terrassa, i també a Salt, a Lleida, a Tarragona…
Per tant no és estrany que els mossos d’esquadra o la policia, i m’imagino que els diversos serveis d’intel·ligència, tinguin les antenes posades a les mesquites que hi ha al nostre país. És necessari fer-ho per al bé de tothom, fins i tot de la pròpia comunitat musulmana, que no comparteix aquestes actituds.
No es tracta de mirar de reüll el musulmà com un enemic, però sí de ser conscient que no podem menysprear l’existència del radicalisme a Catalunya en l’àmbit de l’integrisme islamista i de les seves clares intencions". 
Cada dia són més freqüents les protestes contra la islamització d'Europa
Fins aqui l'article que Duranilleida va penjar al seu bloc personal abans d'ahir, dia 8 de març del 2012, i amb el qual em sento plenament identificat en el contingut/denuncia del seu post, per la qual cosa el reprodueixo textualment.
Precisament abans d'ahir, divendres, vaig penjar un apunt referint-me a la gran concentració convocada per la League European Defence que es farà el proper dia 31 de març a Dinamarca, concretament a la ciutat d'Aarhus, precisament per denunciar massivament la progressiva islamització de les nostres nacions, de la Unió Europea en el seu conjunt.
Les insolències dels imams de Reus i de Terrassa, poso com a exemple perque n'hi ha més d'imams que prediquen la intolerància, no es poden permetre, i el que s'hauria de fer des dels cercles politics és promoure l'expulsió d'aquesta gent radical, intolerant i que volen imposar-nos les seves lleis que no comprenem perquè, entre altres coses, atempten brutalment contra els Drets Humans.
L'Islam no ha sigut, no és ni ha de ser mai part de la nostra civilització judeocristiana, mai.
Addenda.- Així és com saben dialogar els criminals terroristes de Hamàs.