Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

15/3/12

PSOE + PSC + el PP, han decidit votar contra el Corredor del Mediterrani

Del saltimbanqui Joan Laporta que, de tants tombs que ha donat, ja no se sap  a quina altra porta de la secta politica trucarà, passant per la disgregació i fragmentació d'ERC, i pels diferents i nombrosos col.lectius, grups i grupets auto anomenats independentistes, els catalans que sentim la imperiosa necessitat de la independència de Catalunya, ja no sabem a quina porta trucar, nosaltre sí que ja hem perdut el nord i el sud. Nosaltres no tenim porta.
La pinça espanyolista PP-PSOE que sempre ha sigut una realitat ben tangible, es torna a expressar amb tota la cruesa i ignominia amb els vots dels socialistes i dels del PP al Congreso de los Diputados contra el Corredor  del Meditarràni vilaweb.cat
No senten vergonya els d'ERC d'haver pactat durant dues legislatures seguides amb els del PSOE-PSC?. Però si ja ho sabieu que PSC i PSOE eren i continuen sent el mateix!. Només van fer un simple i vergonyós canvi del sigles, un maquillatge groller, per a configurar el seu lobby partidista i per despistar als babaus i badocs. ERC és la màxima responsable que l'independentisme s'hagi esmicolat per desgràcia de Catalunya.
El grup parlamentari socialista, amb els vots, naturalment, dels falsos socialistes catalans han tornat a fer pinya, i els catalans han tornat a votar en contra dels legítims interessos de Catalunya. Han seguit les passes de l'ex ministre de Foment, José Blanco, que ja no era partidari de donar prioritat al Correedor del Mediterrani.
Els catalans ja estem acostumats a aquesta porca juguesca dels sociates, però no per això hem de deixar de condemnar sense reserves l'entreguisme incondicional de les despulles del PSC que encara queden avui, barrejades amb els seus correligionaris espanyols. Manen des de Ferraz, no des de Nicaragua.
Aquest vot en contra, Pere Navarro i escolanets, el teniu de pagar molt car. Serà de justicia i de legítima defensa que els catalans us castiguem molt durament a les eleccions futures. I els d'ERC amb els pactes antinatura que vàreu signar amb el PSC, especialment amb el Montilla, els teniu de purgar i ben  purgats. De totes maneres el primer càstig ja el vàreu tenir, uns i altres, fa poc més d'un any.
I retorno al començament de l'apunt. Els d'ERC i els independentistes pensen condemnar aquesta covarda actitud anticatalana que el PSC ha fet i continua fent a Madrid?. Tornareu a ser fiables i creïbles alguna dia els d'Esquerra Republicana de Catalunya i demés satèl.lits que giren al vostre entorn?. Callareu?.