Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

18/3/12

Jaume Bonet, el mallorquí en vaga de fam per a la defensa de la llengua

El mallorquí Jaume Bonet ja porta un grapat de dies en vaga de fam somnoticia.cat per protestar contra el maltractament i menyspreu que el Govern del PP té amb la llengua pròpia de Ses Ïlles.
Les continuades agressions tant del Partido Popular liderat pel Mariano Rajoy, i a Catalunya per l'Alicia Sánchez Camacho, qüestionant obertament les politiques d'immersió lingüística, s'han agreujat al conjunt de les Ïlles Balears amb tot un seguit de mesures restrictives per a l'ús de la llengua comuna en el conjunt dels Països Catalans.
I quins mitjans de màxima difusió catalans s'han per la vaga de fam de Jaume Bonet?. Desgraciadament els catalans tenim a l'abast un seguit de diaris editats en paper que estan més preocupats en tenir content al poder establert, als qui governen, sigui qui sigui, perquè no siga cas que caiguin en desgràcia i perdin els favors de la secta politica de torn, abans d'informar de la vaga de fam somnoticia.cat.
Ànim Jaume Bonet perquè no estàs sol. I la xiulada que es prepara a Madrid amb motiu de la final de la copa del Borbó, ja se n'hauria d'haver produït una primera tanda contra aquests mitjans de comunicació. No en dubteu Jaume Bonet, perquè entre tots farem front comú contra l'ofensiva anticatalana sense precedents engegada pel PP i els seus acòlits.
No ens aturarem per denunciar un dia, dos dies, setmanes, o el temps que faci falta les agressions que constament estem rebent de l'espanyolisme més cavernícola, i recalcitrant. No podran amb nosaltres, simplement perquè tots els seus intents històrics per a anul.lar-nos com a Nació mai han prosperat. "Tornarem a sofrir, tornarem a lluitar i tornarem a vèncer".
Addenda.- Enllaç a ara.cat.