Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

27/3/12

La Guàrdia Civil ha detingut a un saudita hiyhadista vinculat amb Al-Qaeda

El rabí, dos dels seus fills i una amiga dels nens que van ser assassinats en nom de l'Islam
Nou dies justos desprès del quadruple assassinat d'un rabí i de tres nens jueus a Tolosa del Llenguadoc a mans del criminal hiyadista Mohammed Merah, avui la Guàrdia Civil espanyola ha detingut a un altre radical islàmic de nacionalitat saudita i d'origen jordà que viu a Valencia.
L'Aràbia Saudita és un dels països islàmics radicals que exporten més imams salafistes al països de la Unió Europea, un país que està controlat fèrriament des del punt de vista religiós pels Wahhabites, una corrent islàmica ultraconservadora i que consideren tant als cristians com als jueus com enemics. Ells, la monarquia dels Saud, i la resta de monarquies islàmiques són les que financen des del trasllat d'imams radicals (recorde Terrassa, Lleida, Reus, etc) a Europa, inclosa naturalment Espanya i també Catalunya, i promouen la immigració de musulmans al Continent tot gràcies als petrodòlars amb el petroli que els hi comprem.
A Catalunya la tenen al punt de mira per raons històriques. I és que els moros invasors de la Peninsula a partir del segle VIIIè d.e.c. d'on primer van ser desallotjats i obligats a retirar-se en direcció sud i oest peninsular va ser precisament des de la Catalunya carolingia, i tot el territori es va consolidar definitivament al costat del judeo-cristianisme i, amb ella, la cultura que encara avui és la nostra. I que duri.
Van passar segles abans que el conjunt de la Peninsula quedés definitivament alliberada dels moros invasors, però al Regne Catalano-Aragonès ja feia alguns segles que els fets de la Reconquesta li quedaven molt lluny.
Aquella relativa curta ocupació del nostre país, els moros encara no l'han paït, i d'ací bé la proliferació cada cop més evident del salafisme a casa nostra.
O els governs català i espanyol, i amb ells, la Unió Europea posen d'una vegada fil a l'agulla per aturar aquest increment del salafisme a casa nostra, a Europa, o aquesta gent cada dia seran encara més un cau permanent de conflictes que tard o d'hora faran que la societat esclati i digui prou a tanta supèrbia islàmica tot agafant amb calçotets a tota la rècua de politics irresponsables, inútils i covards europeus. I per acabar l'apunt, dir que el que hauria de fer la Unió Europea és cesar d'una vegada a la sectària i inútil baronesa Catherine Ashton.