Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

4/3/12

Libia desprès de Muammar Al-Gadafi i la sòrdida i marcida Primavera Àrab

Un libi resant no se sap ben bé si al seu déu Allah, o bé al llençagranades
Primavera ârab?, qui s'atreveix encara a parlar d'aquesta gran mentida?. La primavera tan mediatitzada és una mentida. Res de primavera. Res de democràcia. Res de respecte al contrari, perquè els libis post Muammar Al-Gadafi han destruit un cementiri de tropes britàniques que van lluitar durant la Segona Guerra Mundial a terres libies yahel.wordpress.
Quina nosa els hi fan els morts a aquesta gent fanàtica i insolidària?.Ni Gadafi va tocar ni violar aquest cementiri durant la llarga dictadura de quaranta anys. Ni el seu predecesor, el rei Idris, el va tocar. Però ara sí. Ara que Occident els ha alliberat de l'opressió, deien, del Gadafi, ara ells destrueixen un cementiri com si fos un enemic a destruir.
Què passaria si ara nosaltres ens dediquessim a destruir cementiris islàmics?, no estariem en el mateix dret i carregats de raó per a fer-ho?. La majoria de diaris i de TV sotmesos als dictats del poder callen covardament, però a la vegada se'ns fa prou entenedor el seu menyspreable silenci.
El sectarisme i la manipulació informativa és prou evident, i no d'ara, sinò des de fa molt de temps tecnicas-manipulacion-de-masas. La premsa actual no és fiable perquè magnifica fets quan es produeixen a casa nostra, i callen quan els mateixos fets o semblants es produeixen al cor del món islàmic. Els media insisteixen i persisteixen en fer-nos creure en les bondats d'aquesta Primavera que no ha arribat mai enlloc ni hi arribarà. Només els badocs i els babaus es poden creure a aquesta fantasmagòrica fila de periodistes.
I de la falsa primavera árab, de la qual me'n foto, com me'n foto de l'Alianza de Civilizaciones que no serveix per a res perquè és inútil i una broma de molt mal gust, aquesta prmavera els libis l'aprofiten per a matar-se entre ells, tot fent un pols de força entre les diferents faccions, sectes tribals i demés embolics socials i religiosos que imperen per arreu de la societat musulmana.
Ras i curt, a Libia ara s'està lliurant la batalla tribal i veure qui d'ells és més radical per aplicar la seva Sharia. Aquesta és la Libia d'avui cirenaica-bengasi. De democràcia res de res, que es pensaven els babaus i els periodistes manipuladors.
Quanta porqueria informativa.