Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

6/3/12

La llei a Espanya, diguin el que diguin, no és igual per a tothom ni de lluny

Els catalans estem estrangulats econòmicament. Els catalans hem vist, i el que encara ens queda per veure, les durissimes retallades de serveis públics tan essencials com la sanitat i l'ensenyament, i com s'han retallat repetidament les nòmines dels treballadors públics, etc. 
Però ens hem aturat a pensar, tots els catalans sense excepció, que l'elevat dèficit fiscal que pateix Catalunya és el resultat del despilfarrament dels diners públics del Tripartit presidit pel socialista Pepe Montilla acompanyat per les comparses del Carod Rovira i del comunista Joan Saura?. Jo només sento parlar i llegir als manipuladors mijans de comunicació de l'escàndol de l'espoli fiscal que catalunya suporta des de fa desenis per part d'Espanya, i és ben cert, però ningú ens recorda una i altra vegada que especialment el Tripartit-Montila ens ha abocat a l'actual situació.
I ara em pregunto: com és que el segon Govern Tricèfal  català encara no se l'ha denunciat davant de la justicia, davant dels tribunals per malversació de diners públics?.
Ja hem oblidat que el Montilla, el Carod i el Saura un cop fetes les elecions catalanes del novembre del 2010, que per cert van perdre, van aprofitar les setmanes que van estar com a Govern en funcions per a formalitzar contractes laborals per a endollar a alguns dels seus, tot i saber com deixave la caixa dels diners de tots els catalans?.
Per què, enlloc de premiar al Montlla i al Saura col.locant-los a la inúil i innecessària cambra del Senado español, no s'han assegut, encara, davant d'un tribunal de justicia, igual que el Carod que tinc entès que està endollat i be endollat en no sé quin organisme públic?. Per què?.
La llei, diguin el que diguin, fancament no és igual per a tots. La secta corrupta dels politics es protegeixen entre ells, i les anomenades organitacions socials que abunden per arreu del país, callen i intenten amagar aquesta repugnant protecció dels politcs bandejant, això sí, el d'eficil fiscal, de robatori del 10% del nostre PIB que ens fot Madrid.
Crec qe una csa no treu l'altra, i que si ens esforcem en denunciar l'espoli fiscal, també hem de denunciar la desastrosa gestió dels politics, en aquest cas de l'anterior Govern de la Generalitat de Catalunya.
Addenda.- La corrupció politica partidospoliticoscorruptos, diputaciodebarcelona, WikipediaCorrupció.