Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

29/3/12

La Setmana Santa 2012 serà una setmana ben remullada i plujosa arreu

EL TEXT INDICATIU

La pràctica totalitat dels diferents models meteorològics pel que fa al Continent Europeu ens anuncien mal temps i precipitacions durant la Setmana Santa. El Servei meteorològic de Catalunya i TV3, ja ens ho estan avisant des de ja fa uns dies, i sembla que la cosa es confirma si ens atenem al model de mapes que he escollit per a il.lustrar aquest breu apunt.
Es diria que el temps ens la té ben jurada, al decidir-se enviar-nos pluges justament quan les families esperen aquestes festes per a gaudir de les tradicionals mini vacances que tradicionalment ens obsequia l'entrada a l'estació equinoccial de la Primavera. No obstant, vull recordar que a Tarragona per la Setmana Santa, i molt concretament el Divendres Sant, ha aigualit repetdament la Processó prou coneguda que en duen del Sant Enterrament.
O sigui que, a més de la maleta i/o la motxil.la, no estaria de més carregar-se al coll un bon paraigües.
Alerta.- Els mapes s'actualitzen cada 24 hores, o sigui que no estaria de més d'anar-los revisant cada dia o cada dos dies. Les previsions meteorològiques poden canviar sobtadament. Cal recordar que estem a la Primavera i el temps acostuma a fer de les seves, perquè la Primavera de mena és juganera.. I recordar que el divendres, dia 6 d'abril, tindrem Lluna Plena.