Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

28/3/12

L'antisemitisme reapareix a Paris amb una agressió a un estudiant jueu

Dos bèsties humanes de 14 anys han agredit a un jove jueu a cent metres de l'escola on estudia lavanguardia. Els fets s'han produït a Paris, un altre cop a França, país amb uns cinc milions i mig de musulmans, on darrerament s'està desfermant l'antisemitisme més primari i bestial.
No deixa de ser curiós i sospitós, com a minim, que l'estudiant jueu agredit també estudia en un centre que forma part de la xarxa d'escoles jueves Ozar Hatora, xarxa a la que pertanyien el rabí, els seus fills i una amiga dels nens que van ser abatuts criminalment pel terrorista islàmic Mohammed Merah el passat dia 18 a Tolosa de Llenguadoc.
I què fa el Parlament i la Comissió Europea per aturar les creixents i alarmants agressions antisemites que estem vivint?. Amb una pseudopolitica com la Catherine Ashton, que va comparar la mort dels 22 nens belgues en un accident de trànsit amb els quatre assassinats de Tolosa, ben poca cosa es pot fer ni esperar amb un personatge d'aquestes nefastes característiques i amb un pobre, miserable i ridicul curriculum politic cm a bagatge personal.
França és, segurament, el país de la Unió Europea que en percentatge d'habitants té més musulmans residents, i això origina fins i tot fortes tensions, enfrontaments i fns i tot amenaces entre les diferents corrents islàmiques que mal conviuen mesquitaproblemàtica.
El president de la República Francesa, Nicolàs Sarkozy, ja es pot començar a posar seriós i rigorós per tallar de socarrel el creixent antisemitisme al seu país, perquè fns i tot el pare de l'assassí Mohammed Merah s'atreveix a querellar-se contra el govern francès. El que hauria de fer aquest pare és reconèixer que el seu fill era un monstre humanoide i callar elperiodico.cat.
Addenda.- europe-israel.