Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

9/3/12

League European Defence - Lliga per a la Defensa d'Europa a Aarhus - 31M

El proper dia 31 de març, a la ciutat d'Aarhus (Dinamarca), es farà la primera gran i real concentració d'organitzacions contràries a la islamització que patim, procedents d'arreu d'Europa reclamant la defensa de les lleis europees League European Defence, en contraposició de les exigències mai justificades ni legals, segons el nostre ordenament jurídic, per a la implantació de lleis islàmiques que ens són del tot alienes.
La concentració també es farà tenint en compte la perillosa islamització de la Unió Europea, i en contra de les constants amenaces que els islamistes que viuen al Continent ens fan aprofitant les seves fanàtiques manifestacions de carrer.
El passat dia 20 de gener, ja vaig penjar aquest apunt daarhus-dinamarca relacionat amb la concentració del proper dia 31 de març.
És del tot incomprensible que al Regne Unit s'hagin permès tribunals islàmics que apliquen la seva repugnant Sharia entre els col.lectius musulmans que resideixen a aquell país. També és incomprensible que la majoria de governs de la UE, fins i tot la mateixa Comissió i el Parlament Europeu, demonitzi a tots aquells que no acceptem ni acceptarem mai el procès d'islamització dels nostres països, acusant-nos d'islamofòbics, racistes i no sé quants altre qualificatius. 
La trista i insultant realitat és ben al contrari, si ens atenem als fets. Són precisament aquests musulmans que han vigut de fora els qui no accepten les nostres normes democràtiques de convivència i de vida social i politica, tot intentant pressionar per a que cada dia més anem assimilant les seves lleis islàmiques, La Shariah, que mai podrem acceptar. I no les podrem acceptar per antidemocràtiques, totalitàries i excloents.
La Sharia no és ni serà mai cap sol.lució per a Occident
És iandmissible, també, que imams com els de Terrassa i Reus, intentin trencar les normes de convivència que ens hem donat els europeus. L'un predicant des dels seus oratoris o mezquites, el maltractament de les dones, i l'altre, el de Reus, incitant a la rebelió dels musulmans exigint rebre els PIRMI que la Generalitat els ha retirat amb tota la raó perquè molts d'ells els cobraven de forma fraudulenta i amb engany.
Totes aquestes situacions s'han  de frenar abans que sigui massa tard, o tots plegats desgraciadament ens veurem engolits per una onada d'islamització de les nostres societats que ningú vol ni desitjem. O més ben dit, que la rebutjem sense embuts. Si no som capaços d'afrontar amb realisme la situació, el pas contrari serà la confrontació oberta.
Per tot plegat, des del meu bloc, vull expressar la meva plena solidaritat amb la League European Defence, i també solidaritzar-me amb la gran trobada del dia 31 de març a Aarhus.
                          Promo de la Liga de Defensa Europea (Spanish) from Tor Divel on Vimeo.