Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

16/3/12

Les Brigades Al-Quds de Gaza han amenaçat de bombardejar Tel-Aviv

Ha resultes del darrer atac d'Hezbolàh contra territori del nord d'Israel, ja fa molts mesos, i de les amenaces d'aquesta banda terrorista xiïta que va advertir que estan preparats per a atacar Tel-Aviv amb projectils, recordo que un general del Tzahal va dir: "que ni ho intentin, perquè la resposta serà tan contudent que no els hi quedaran ganes de tornar-ho a repetir".
Bé. L'entradeta a aquest apunt d'avui respon a les amenaces que en aquesta ocasió, provenen dels sanguinaris terroristes de les Brigades Quds, que han dit que disposen de coets suficientment potents i mortífers com per a disparar-los contra el mateix cor de Tel-Aviv molt més al nord d'Ashdod, zona que fa pocs dies va ser bombardejada massivament pels terroristes islàmics i que va provocar la immediata intervenció de l'exèrcit israelià com no podia ser de cap altra manera. Durant l'atac d'Israel van morir un total de 26 persones de les quals 22 eren terroristes islàmics. Els danys colaterals van ser mínims.
Encertada caricatura de Mahmud Ahmadineyad
 Com sempre, els diferents grups terroristes de Gaza s'han tornat a contradir, perquè uns diuen que són coets o missils de fabricació pròpia, mentre que d'altres, i aquesta explicació és molt més raonable i coherent, són d'importació de l'Iran. Els coets importats són els Fajr-3 i Fajr-5, missils que poden arribar a una distància d'entre els 60 i 110 quilòmetres.
Una demostració més de les diabòliques i perverses intencions destructives de la dictadura nazi dels Ayatolàs, i de l'odi esquizofrènic d'Ahmadineyad contra Israel i els jueus.
El que està clar, tot recordant la frase del general israelià que he esmentat al començament del post, és que si els terroristes islàmics un dia es decideixen atacar Tel-Aviv ja es poden amagar ràpidament com rates putrefactes de claveguera, perquè la resposta no tindrà ni punt de comparació amb els danys humans i/o materials que hagin pogut infligir a la segona ciutat d'Israel
La resposta del Tzahal seria devastadora. I desprès que no surtint pels carrers les hipòcrites planyideres d'aquesta mena d'Ong's protestant contra Israel, perquè els catalans encara estem esperant que surtin a les places i carrers de ciutats i viles de Catalunya protestant i condemnant la massacre que des de fa un any està cometent el sanguinari Bashar al-Assad a Siria, també condemnant al règim totalitari de l´Iran xiïta, condemnant la massacre que està cometent el règim islàmic al Sudan, el gonicid i infanticid d'Uganda o condemnant, també, el genocidi armeni comès pels turcs.
Mireu si teniu feina, si voleu, Ong's covardes i sectàries i demés entremesos de feixistes camuflats sota la capa del fals progressisme d'espardenya.
* Font de la informació: israelnationalnews.