Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

23/3/12

TV3 es pregunta si veiem l'islamisme radical encara com una amenaçaPREGUNTA FORMULADA PER TV3 AQUEST MATÍ
A la pregunta que s'ha fet aquest matí, concretament des del programa Els Matins de TV3 i que encapçala aquest apunt al bloc, només es pot respondre que sí, naturalment i lògicament que sí. El darrer episodi terrorista islàmic ocorregut a Tolosa de Llenguadoc no és ni l'únic ni el primer que s'ha viscut al conjunt de la Unió Europa. El dia 11 de març del 2004 Madrid va viure una autèntica massacre en nom de l'islam. 
A més, a diferents països europeus, inclosa Espanya i Catalunya, s'han realitzat nombroses i alarmants detencions contra islamistes radicals en els darrers anys, i ningú pot tenir cap mena de dubte que cel.lules dorments, o bé individus a nivell personal, només estiguin esperant el moment per a actuar criminalment en nom de la seva religió, que en cap cas és la nostra sortosament. I no es tracta d'alarmisme injustificat, no, són temors reals que estan ben presents a la ment de la gran majoria de ciutadans, encaa que els mdiocres politics que tenim s'entestin en mirar cap a un altre costat. El conflicte amb l'imam de Terrassa no és l'únic. Recordem Lleida, Calafell, Sort, etc.
Abdul-Salam-Laarousi, a l'esquerra de la imatge (Foto:El País)
Però quedar-nos només amb els actes sagnants i criminals que han provocat morts i dolor,-a més de considerables danys materials-, al meu entendre hi ha un altre terrorisme islàmic que si bé, de moment, no ha causat morts ni destrucció, sí que està minant perillosament i soterradament els fonaments de la nostra societat democràtica compromesa en la defensa dels Drets Humans i de la igualtat entre gèneres.
Solament a Catalunya, quants conflictes no hem tngut amb les diverses comunitats musulmanes, i molt especialment amb alguns imams?. El recent i repugnant episodi que els catalans estem vivint amb l'imam Abdul-Salam-Laarousi de Terrassa, amb els continguts de les seves prèdiques que atempten contra els drets més elementals de la dona, no és precisament un tema per a minimitzar-lo, en absolut. 
El sol fet que la fiscalia s'hagi querellat contra aquest imam salafista, ja és motiu suficient com per a que un cop jutjat el cas, i sigui quina sigui la possible sentència judicial, aquest imam impresetable sigui expulsat de Catalunya, d'Espanya i de tot el territori de la Unió Europea. O és que aquesta mena de prèdiques islàmiques no fomenten atacs frontals contra la nostra societat lamalla.cat?. El salafista Abdul-Salam-Laarousi impunement qüestionat obertament la nostra terra, la nostra cultura, pel fet de defensar els drets de les dones: Fastigós i repugnant. Aquests sermons islàmics no són implicitament terrorisme?; o és que també són abominables?. No és un atemptat frontal i brutal contra els nostres valors occidentals?. Què hi fa aquest salafista masclista a casa nostra, al nostre país?.
Addenda.- Islam-tolerancia-cero.