Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

13/3/12

TV3 i la premsa catalana estan realment al servei dels petrodòlars àrabs?

El recent conflicte bèl.lic, un més, entre Israel i els terroristes palestins de Hamàs s'ha manipulat brutalment i amb premeditada perversió per la majoria de mitjans de comunicació catalans començant per la pro palestina TV3. Descarat!.
Avui mateix el diari ara.cat ens informa que el govern militar d'Egipte ha anunciat la fi dels enfrontaments d'autodefensa d'Israel contra Hamàs, però els terroristes sembla que encara no han respirat.
La noticia en si, d'acord, però no en el seu contingut ocult i subliminal. La noticia ens parla de més de 25 morts entre la població de Gaza, i ens remarca que no hi ha hagut cap mort entre la població palestina. Això és pervers, perquè és capgirar la realitat i el conflicte, conflicte que va esclatar a partir del llançament prèvi i indiscriminat de més de 40 coets Qassam contra territori del sud d'Israel.
El conflicte el van encetar els terroristes palestins, no Israel. I si com diu la noticia de l'Ara.cat no han mort israelians, només s'ha comptabilitzat un ferit greu, és perquè els de Hamàs no ho han aconseguit, però matar israelians i destruir bens i immobles era la seva destructiva finalitat. 
En termes quasi idèntics a les darreres hores ens ha anat informant el corresponsal de TV3 desplaçat a la zona del conflicte. Escoltar les seves informacions netament tendencioses i sectàries se'ns vol fer entendre que tota la culpa és d'Israel i els palestins són les víctimes. Pobrets!.
Potser enganyareu a molta gent, a incults i a babaus que s'ho empassen tot, però no a tothom sortosament. Sovint tinc la seriosa sospita, vull creure que és falsa, que els petrodòlars deuen volar per Barcelona, com ja volen per les oficines del Barça gràcies a l'islamista emirat de Qatar. Potser ja comença a ser hora que els periodistes, en general, deixeu de tractar a Israel com el sempitern enemic, i intentar vendre que els palestins sempre són les víctimes, perquè aoxò és fals.
Ha de quedar ben clar que aquest desgraciat conflicte, un cop més, l'han començat els terroristes palestins bombardejant a la població del sud d'Israel. Veure el vídeo, imatges que se'ns amaguen:Addenda.- El vídeo l'he extret del bloc hasbarats.