Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

7/3/12

TV3 via satèl.lit està en perill. Cap a on ens porten els de CiU i els del PP?

A més del robatori fiscal a que ens sotmet Madrid any rere any; de les imposicions de banderes espanypoles als ajuntaments catalans; d'estrangular-nos més encara amb les retallades que ens imposen els espanyols; d'atacar frontalment la politica d'immerssió lingüística, ara ens volen privar del dret inalienable que TV3 continui emetent via satèl.lit emparant-se amb la crisi econòmica.
No cal barrinar gaire per endevinar d'on ha sortit aquesta diabòlica i destructiva idea contra Catalunya.
Una vegada més España ens la té jurada, ens ensenya les dents i les úrpes intentant que tots els catalans residents fora de la nostra Nació no puguin continuar sintonitzant TV3. Solidaritza't i digue no al tancament de TV3 via satèl.lit de d'aquest enllaç: catalansalmon.tv3, perquè s'han proposat asfixiar i colapsar la nostra llengua i la nostra cultura, i la realitat nacional de Catalunya. Ja hem vist el que estan fent els del PP a Ses Ïlles, al Pais Valencià i a la Franja.
Ni el món podrà saber en directe el dia a dia del nostre país, perquè els espanyols així ho hauran decidit. Què pensa fer el Govern de la Generalitat de Catalunya de l'Artur Mas?. Es doblegarà un cop més a les exigències espanyolitzadores de Madrid, del Partido Popular?. Si és per qüestió de diners, doncs el president de Catalunya ja sap el què ha de fer molt abans de prendre aquesta dràstica i condemnable decisió.
Artur Mas amb representants del govern islamista del Marroc
I no és altra que començar a retallar amb duresa i decididament el nombre d'alts càrrecs, ara en són uns 350, i de tancar tot un seguit d'entitats i empreses públiques prescindibles i també, per exemple, abandonar la idea ridícula i fora de lloc de pagar el viatge a 200 moros per a que puguin anar a resar a la Meca.
Estem els catalans per tirar així com així els euros per a una peregrinació que ni ens va ni ens ve, i menys encara en aquests crítics moments.
Catalunya té moltes altres necessitats que pagar turisme religiós a aquestes alçades amb la crisi econòmica que ens està asfixiant a tots plegats.
Malversar els diners amb aventures d'aquesta mena no es podrà entendre mai per més que l'Artur Mas s'hi comprometès durant el recent viatge que va fer a terres dels moros. Si els moros sense recursos que viuen a Catalunya volen viatjar a la seva Meca, doncs que hi vagin, però que pagui els viatges el seu Rei depredador. També podeu obrir aquest altre enllaç: Mohamed-VI-el-rey-depredador.
Una mica de rigor, una mica de sentit de la responsabilitat, i una mica de pudor politic, si és que això es pot demanar als de la secta politica, i una mica de solidaritat amb el conjunt del poble de Catalunya en uns moments crítics i d'un futur més que fosc.