Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

24/4/12

Amnistia Internacional denuncia que Catalunya discrimina els musulmans

Quan Amnistia Internacional declara que els catalans discriminem els musulmans, el primer que hauria de fer en lloc de fer aquestes sectàries afirmacions, és denunciar sistemàticament i sense parar la discriminació que pateixen els cristians a molts països musulmans. La discriminació religiosa i social dels cristians arriba fins al limit de la mort.
O és que els d'Amnistia Internacional encara no s'han assabentat dels constants assassinats de cristians que en nom de l'islam s'han comès i es continuen cometent arreu de món musulmà, insisteixo?. O com destrueixen i cremen esglésies cristianes amb total impunitat?.
Tampoc s'han assabentat, els d'Amnistia Internacional, de la brutal repressió que el règim dels ayatolàs iranians exerceixen contra les comunitats cristianes d'aquest país totalitari, o el que passa al Sudan amb els animistes i amb els cristians?.
La qüestió de fons, senyors d'Amnistia Internacional, és que la societat globalment, i no únicament a Catalunya, sinó que en el conjunt de la Unió Europea, estem farts d'escoltar a aquesta gent sempre reclamant drets, i mai parlen d'obligacions, i la primera obligació que tenen tots els musulmans sigui quina sigui la seva procedència, és acatar les nostres normes i lleis de convivència, la nostra cultura, el nostre taranà, el nostre sistema politic democràtic, i no intentar imposar les seves, com per exemple el repugnant niqab o el burqa. que denigen i insulten la dona. Aquestes vestimentes ja haurien d'estar prohibides per llei a Catalunya, a Espanya i a Europa ja fa molt de temps.
Tampoc podem acceptar ni admetre que des de qualsevol oratori musulmà s'inciti al maltractament de la dona, com ja ha passat a Caalunya, per exemple, i no diguem els casos que s'han produït arreu de la Unió Europea. Que cada cop hi a més països de la UE on l'extrema dreta, o dreta racional com m'agrada qualificar-la, cada cop que hi han eleccions incrementin el nombre de vots dels respectius països, a mi particularment no em sorprèn en absolut, perquè és una resposta d'autodefensa dels ciutadans contra les politiques de permisivitat i 'excessiva tolerància amb els intolerants.
La normativa Schengen, per exemple, afavoreix més a la curta que a la llarga la desintegració dels valors culturals, morals, ètics, socials, etc de l'Europa que mai hauria d'haver aprovat l'esmentada llei o normativa perquè ens aboca al desastre col.lectiu.
No tinc dades estadístiques al meu abast, però seria molt interessant conèixer el percenatge de musulmans que viuen a Catalunya i a Europa que realment s'han esforçant per a integrar-se a les nostres societats. Seria del tot interessant, i segur que alguns tindrien una bona sorpresa.