Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

11/4/12

A Tarragona un centenar de moros s'han manifestat reivindicant les ajudes

Avui, a Tarragona, vora un centenar de moros s'han manifestat pel centre de la ciutat fins arribar a la Delegació del Govern Central, per reclamar que continuin rebent les ajudes, i que els moros qe han deixat de percebre-les per irregularitats a l'haver abandonat Catalunya o el territori espanyol, les tornin a percebre.
Vaja, que aqui se'ns retallen els sous, es congelen les pensions, veiem com queden de tocats perillosament l'ensenyament i la sanitat  la cultura, etc, i aquesta gent reclamant el que per llei, això sembla, no els pertoca ni ho han de cobrar. 
A aquests moros jo els convidaria molt amablament a que se'n tornessin als seus països, especialment al Marroc on el seu rei depredador, Mohamed VI, viu a cos de rei, i mai més ben dit, i li reclamin justicia social, democràcia real i que elimini tots els paràsits aduladors que envolten al seu reietó. Això és el que haurien de fer, i deixar de tocar-nos els nassos amb tantes exigències de tota mena incloent la seva sectària religió.
Si en alguna cosa he estat i continuo estant d'acord amb la gent de PxC és en allò que diuen tot sovint primer els de casa, perquè és de justicia i perquè no pot ser de cap altra manera, si és que no volem donar la raó a les dites populars que diuen no es pot desvestir un sant per vestir-ne un altre, o aquesta altra que encara és més contudent i realista de fora vindran que de casa ens treuran.
Desgraciadament molts dels immigrants procedeixen de països on els seus governs són considerats corruptes a nivell internacional, però també hem de recordar que nosaltres, els catalans, els espanyols i el conjunt dels europeus no som responsables de les atrocitats financeres que fan aquells governs inclosos la gran majoria de països islàmics.
El que han de fer les autoritats, els governs, per començar és expulsar immediatament a tots els immigrants il.legals, desprès els irregulars i en tercer lloc deixar de subvencionar a qui no necessita o simplement no es mereix ser subvencionat. No estem en una situació econòmica com per anar disperant els pocs diners que tenim en caritats mal enteses i menys encara que alguns se n'aprofitin descaradament.
Addenda.- Per què els USA i altres països li riuen tant les gràcies al dèspota reietó del Marroc malgrat el conflicte del Sahara?. La resposta està aquí.