Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

15/4/12

Cicle de Concerts Dimarts Musicals de Primavera 2012 commemorant els 50 anys de la constitució de les Joventuts Musicals de Tarragona

Els pianistes Carles Santos i Inés Borràs
A partir del proper dimarts dia 17 d'abril i fins el dia 29 de maig, les Joventuts Musicals de Tarragona han programat un cicle de concerts que s'integren a les activitats que aquesta entitat cultural ha engegat amb motiu de commemorar els 50 anys d'existència i presència activa a la ciutat de Tarragona.
* El dia 17 d'abril  s'oferirà el concert inaugural del cicle a càrrec dels pianistes Carles Santos i Inés Borràs que tocaran a quatre mans interpretant obres de C. Debussy, de C. Santos, F. Schubert, E. Satie i D. Ligeti.
* El dimarts dia 24 d'aquest mes, concert a càrrec del pianista Daniel Ligorio que interpretarà obres de F. Mompou, X. Montsalvatge, M. Oltra, E. Granados entre d'altres. El concert retrà homenatge al naixement de X. Montsalvage (1912-2012) i al 25è aniversari de la mort de Frederic Mompou (1987-2012).
Lluis Claret, violoncelista
 * Per al dimarts dia 2 de maig concert a càrrec de Lluis Claret & Violoncel.listes de BCN. El concert es farà a favor de la pel.licula "Sonata per a Viol.lancel" a favor de la fibromialgia amb el suport de l'Associació Catalana d'afectats de fibromialgia (ACAF). (Els socis de les JJMM hauran de pagar 12 euros).
* El dimarts dia 8 de maig, soferirà Turment d'Amor, àries i cantates de J.F. Handel amb Marta Infante mezzosoprano; i a més Vespres d'Arnadi amb orqustra barroca dirigida per Dani Espasa.
* El dimarts 15 de maig Quartet Versus amb Sarabeth Guerra, violí; Guillermo Navarro, violí; Carlos Vallés, viola i Josep-Oriol Miró, violancel. Interpretaran obres de Joseph Haydn i Fèlix mendelsshon.
* El dimarts dia 22 de maig, concert a càrrec de Brussels Virtuosi amb Marc Grauwels, flauta; Jean-Frederic Molard, violí solista i concertino, i Red Gedci, violí. Interpretaran obres de J.S. Bach i de C.Ph.E. Bach.
* I el dimarts dia 29 de maig, concert de clausura del Cicle de Primavera 2012 amb Bluessin' The Jazz amb Big Mama & Original Jazz Orquestra Taller de Músics.
Addenda.- Tots els concerts s'oferiran al Teatre Metropol de Tarragona a les 8 del vespre.