Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

25/4/12

Dia de la Independència d'Israel 2012 - Yom Ha'Atzmaut 5772Israel commemora i celebra els 64 anys de la seva independència com a nació sobirana. Felicitats a tota la comunitat jueva internacional i a Israel, malgrat les constants amenaces de destruir-lo per part del règim teocràtic de l'Iran, i de les bandes terroristes islàmiques d'Hizbulà i de Hamàs entre altres grups i grupets criminals que els hi fan costat.
El cert és que les amenaces de destruir l'Estat sobirà d'Israel, també les tenim ben a tocar dels nostres països amb el terrorisme islàmic que s'ha infiltrat a les mateixes arrels de la vella Europa. Ja no són terroristes potencials vinguts de països islàmics, no. Ara ja es tracta d'europeus que s'han convertit a l'islam els qui amenacen als seus pròpis veïns i al mateix cor dels seus pròpis països.
No en debades l'anomenada islamofòbia creix i s'escampa per arreu del vell continent, avui anomenat Unió Europea. Si Israel té mortals enemics al nord amb Hizbulà i Siria; al sud amb Hamàs i altres grups terroristes, i amb el règim absolutista i antisemita declarat de l'Iran, a Europa no sabem exacament on els tenim els enemics islàmics, però de tenir-los sí qe els tenim amagats com rates de claveguera, com gossos rabiosos i com porcs pestilents esperant actuar i assassinar a innocents.
Fa dos dies que els d'Amnistia Internacional es van atrevir a acusar als catalans de ser islamofòbics i de discriminar els musulmans que viuen a Catalunya. Ahir ja vaig penjar un apunt referint-me a l'estupidesa i sectarisme esperpèntic d'aquesta organització.
Si a Catalunya i en el conjunt de la Unió Europea creix el sentiment anti islam, potser seria bo que els d'AI s'ho facin mirar i es dediquin a estudiar els motius profunds i reals d'aquesta situació, i no culpar als catalans d'aquesta forma tan grollera, insensata i, repeteixo, sectària.
Malgrat tot, felicitats una altra vegada al poble jueu pels 64 anys de la independència d'Israel.
Addenda.- Així és com entenen la democràcia els moros.