Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

2/4/12

El Govern de CiU ha venut TV3 a l'espanyolisme del Partido Popular

Ni l'ex president Jordi Pujol amb el seu malèfic pacte del Majestic va arribar a tant. El seu fill politic, Artur Mas, sí que ha gosat a llençar-se sense manies als braços estranguladors del Partido Popular. TV3 en serà la víctima més directe i més sagnant. Adéu a La Nostra perquè serà ben aviat la Seva, la del PP espanyolitzador i d'un grapat de brètols sectàris i depredadors.
Què car que ho teniu de pagar els de CiU l'haver claudicat, tot besant els peus de l'Alicia Sánchez Camacho a Catalunya, i els del Mariano Rajoy a Madrid, venent-vos TV3!. 
No teniu vergonya d'haver claudicat cedint la vicepesidència de la Corporació a gent que es dedicarà a retallar, censurar i castellanitzar la TV3 que tans anys ens ha costat a tots els catalans assolir-la, des d'aquells anys ja llunyans de la tímida progamació en català que es feia des de Miramar (Barcelona).
En poc més d'un any que ocupeu el Palau de la Generalitat, el Govern de Catalunya, els catalans només hem pogut constatar amb estupor com els de CiU us he anat abraçant cada cop amb més vehemència als braços atenallants d'un Partido Popular uniformador i espanyolista sense escrúpols. De què aneu els del CiU?. De què us ha servit el vostre recent Congrès carregat de demagògia sobiranista, i desprès veneu TV3 a les insanes intencions del PP, de la FAES, de Vidal Quadras i demés elements que abastament han demostrat de què són capaços per neutralitzar la nostra Nació Catalana.
Els de CiU sou uns traidors.
Addenda.- El temps a TV3 de la Península Ibèrica.