Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

14/4/12

Günter Grass, un ex nazi que s'ha amagat a les clavegueres durant 60 anys

L'ex nazi Günter Grass, que fou membre de les Waffen SS, acusa al govern d'Israel de dictador i el compara amb la temuda STASI de l'antiga República Democràtica Alemanya pel sol fet que desprès del seu repulsiu escrit anti israelià se l'hagi negat l'entrada al país pel seu passat nazi.
Günter Grass, ex membre de les Joventuts Hitlerianes
Günther Grass en deu saber molt dels mètodes repressius i criminals tant de la STASI com de les SS nazis, per més que ara es vulgui fer la víctima dient que en alguns països també se li va negar l'entrada temps enrere.
Günter Grass va militar activament a les Waffen SS del repugnant i criminal Adolf Hitler. Aquest Premi Nobel de Literatura, per més premi que sigui, no s'ha de soprendre gens de la decisió del govern d'Israel un cop que s'ha conegut el seu passat hitlerià. 
No tot són flors i violes en el contingut del falsament anomenat poema titulat El que s'ha de dir. El periodista Adolfo García Ortega, a les pàgines del diari El País del passat dia 6 d'aquest mateix mes, esmicola tot analitzant en profunditat l'escrit del nazi Günter Grass. El desglossament i anàlissi que García Ortega fa de l'escrit en qüestió no té pèrdua, val la pena llegir-lo amb deteniment.
Günter Grass acusa perversament a Israel de ser una amenaça per a la pau del món pel sol fet de posseir armament nuclear, d'haver expressat la seva voluntat d'impedir que el règim totalitari islàmic iranià abtingui aquesta mena d'armament.
 En aquests moments em recordo que el passat dia 9, en l'apunt que vaig penjar replicant un escrit antijueu de la Rosa Regàs, ja deia que Israel mai ha amenaçat en atacar cap país, cosa que sí que ha fet repetidament i sense escrúpols el maligne règim teocràtic de l'Iran. L'autodefensa és, per si mateixa, legal i legítima, per tant si Israel se sent serioament amenaçat com és el cas, està en tot el seu dret d'amenaçar un país, l'Iran, d'atacar-lo abans de ser atacat. Günter Grass, l'ex nazi confés, capgira la realitat oblidant perversament aquests fets.
No seria Israel, en qualsevol cas, qui posaria en perill la pau mundial, perquè ja l'està posant i des de fa massa temps la teocràcia iraniana amb el suport que dóna al terrorisme islàmic internacional, negant l'Holocaust i amenaçant repetidament de destruir Israel.
Addenda.- DuranLleida-PilarRahola.