Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

21/4/12

Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, planta cara a la Generalitat

Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona
L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballasteros, planta cara, perquè amb la Generalitat de Catalunya hem tornat a topar frontalment. 
Els tarragonins tot  hi estar acostumats a les constants marginacions i menyspreus que hem patit i patim dels diferents governs de La Generalitat durant dècades, ara ens tornen a entorpir un projecte que aportaria una inversió de 60 milions d'euros i uns 400 llocs de feina directes i molts altres indirectes.
El projecte de construcció del complexe comercial IKEA al Polígon Les Gavarres, on es concentra un important centre comercial de la ciutat, ara des de Barcelona, sempre la ditxosa Barcelona egòlatra i autoritària, posa entrebancs a les avançades gestions Ajuntament-IKEA
El conseller d'Ocupació, Francesc Xavier Mena, qüestiona aquest ambiciós i imporant projecte al.legant que l'empresa sueca IKEA inverteix molt poc comprant material que es produeix a Catalunya per a la fabricació dels seus mobles i dels diferents productes que ven.
Com és que aquest mateix plantejament no es va fer mai, i això que governaven els de CiU amb el Jordi Pujol al capdavant, quan IKEA es va implantar a l'àrea metropolitana de Barcelona?. I els mateixos plantejaments La Generalitat també li ha fet al magnat que pretén construir l'Eurovegas a tocar dels nassos de Barcelona?.
L'exabrupte del conseller Mena quina finalitat real té?. Que hi ha darrere d'aquesta embestida cntra Tarragona?. Hi han potser foscos interessos de partit al Camp de Tarragona?.
Al conseller en qüestió li diria que algun dia es passegi per les àrees comercials de Caprabo, i podrà comprobar, per exemple, que aquesta empresa posa a la venda verdures amb etiquetes d'origen del Marroc.
Per exemple: per què es venen verdures i hortalisses marroquines?, és que els pagesos catalans no en produeixen?. Per què no s'exigeix a aquesta empresa i a d'altres prioritzar, també, la venda de productes catalans?. O és que la vara de medir no s'aplica igual per a tothom en aquesta Catalunya exageradament centralista?.
Una cosa és ben certa, i és que el brutal centralisme de Barcelona pel que fa a Catalunya, és igual o pitjor que el centralisme de Madrid respecte a Espanya.