Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

18/4/12

Julian Assange entrevista a Hassan Nasralà en un programa de la RT rusa

El canal televisiu rus, RT, ahir dia 17 va començar a emetre un nou programa sota el títol El Món de Demà que tindrà una desena de capítols de 26 minuts de durada, en els quals s'entrevistaran a personatges diversos del món politic especialment. L'entrevistador i artífex de la serie és el controvertit australià Julian Assange.
Ahir, el programa, es va estenar amb l'entrevista que es va fer al líder de la banda terrorista islàmica d'Hizbulà, el xiïta Sayed Hasan Nasralà
No sé si els de Wikileaks intenten amb aquest nou programa televisiu que s'emet per un canal que està pagat pel govern rus simplmenet atacar a la societat occidental, o si tot plegat es convertirà en una atra plataforma antsemita. Si es té en compte el fet que el primer entrevistat és un terrorista que només pensa en destruir Israel, el programa El Món de Demà és fàcilment qüestionable, i si també es té en compte que Russia mai ha sigut un amic d'Israel, i que en aquest país s'han patit repetides extorsions i persecucions dels jueus, el panorama no pinta gens bé ni clar.
El terrorista Sayed Hassan Nasralà, sent fidel a la taqiyya, o l'art islàmic de la mentida, afirma que el que ells, els terroristes, cerquen és la sana convivència democràtica a les terres d'Israel de jueus, cristians i musulmans. Quina hipocresia!. Quina trampa!.
Si fos així, com és que aquesta gent no denuncien i criminalitzen als seus germans islàmics que per arreu expulsen o assassinen cristians i d'altres confessions pel sol fet de no ser practicants de l'Islam?. Aquesta és la convivència que promourien els d'Hizbulà?. Coherència, hipòcrites islamistes, coherencia és el minim que se us pot demanar.
Ells saben perfectament que si aquesta eventualitat s'arribés a materialitzar, el poble jueu quedaria, dintre de la seva pròpia terra, en clara minoria. Seria la mort no ja d'Israel com a Nació/Estat, sinó del poble jueu com a tal.
La guerra del 2006 entre l'exèrcit israelià i els terroristes islàmics d'Hizbulà es va produir com a resposta a les continuades agressions armades dels islamistes contra terriori d'Israel. Va ser una resposta d'Israel a les agressions dels xiïtes, no pas a la inversa. Que no s'oblidi mai la realitat. Tampoc es pot deixar a un costat el fet que Nasralà té el suport del règim alauita de Siria, germà del xiïsme, i de la teocràcia radical islamista de l'Iran.
D'aquesta gent no es pot esperar res de bo, i totes les seves declaracions en favor de la pau i de la concòrdia no es poden tenir en compte perquè són falses.